Habertürk 8 Aydır Zirvenin Sahibi!

mrt-06

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
59,941
Puanı
1,061
images.jpeg

Ciner Medya Grubu bünyesinde yayın yapan Türkiye'nin köklü haber kanallarından HaberTürk TV tam 8 aydır zirvenin sahibi!

Fatih Altaylı, Didem Aslan Yılmaz, Vehis Ateş, Sevilay Yılman gibi ekran yüzlerine sahip kanal, sosyal medya hesabından paylaştığı video ile izleyicilere teşekkür etti. Kanalın son olarak Kasım 2019'da da AB ve 20+ABC1 kategorilerinde birinci olduğu, AB kategorisinde peş peşe 8 aydır zirvenin sahibi olduğu belirtildi.

Son olarak milyonların ekrana kitlendiği İstanbul Seçimlerinde de açık ara en çok izlenen haber kanalı HaberTürk olmuştu, kanal yaptığı yayınlarla sadece reytinglerde değil sosyal medyada da oldukça konuşuluyor.​

Evet çoğu insan ne yazık ki onu Fatih Altaylı sanıyor. Diğer isim zaten kanalda yok şuan..
Böyle bir ortamda basın olmak zaten zor bir de insanlar elinden geldiğince tarafsız yayın yapmaya çalışan insanlara bunu yapmamalı ortada bir çaba var. İnsanları illa taraf olmaya zorlamamalıyız. Haber kanalı olarak çabalayan bir tek HaberTürk kaldı

HaberTürkü seviyorum. Özellikle Fatih Altaylı kanalı iyi yönetiyor. Bu şartlar altında en fazla bu kadar özgür yayın yapabilirler. Olumsuz yorumlara gerek yok..

• Beğendim
Reactions: Jonsnow
Kadrosunda Vehis Ateş, Fatih Altaylı, Nagehan Alçı gibi şahısları barındıran bir kanalın havuz medya icinde olmadığını söylemek trajikomik olur esas. ?
Fatih Altaylı evet yandaş o yüzden havalimanını açılmadan eleştirel yazı yazdığı için kaç ay yazı yazmadı ve gazetenin genel yayın yönetmenliğinden istifa etti evet yandaş

Veyis reyis rast geldikçe izliyorum. Bi de Didem aslanı ama önemli konuk varsa...normalde cnn bakıyorum :X cnn ab olarak gqyet iyiydi en son baktiğimda(b) abyi alamaması şaşirtti

Fatih Altaylı eleştirel gibi görünen en büyük trollerden birisi. Bu gibi adamlar daha tehlikeli Türkiye için. Ama işte ne desem de zaten seni ikna edemem, sen de beni. 3 isim var orda sadece Fatih Altaylı'yı cımbızlamışsın. Hadi o tarafsız olsun diğer iki isim yandaşsa da sorun degil mi?
Tabi böyle isimler olacak kişiler kanalı yönetmiyorlar. Ben kanalın yayınından bahsediyorum. İlla iki taraftan da konuk yorumcu çağıracaklar

• Beğendim
Reactions: blacklion