"Hababam Uzay" Şubat'ta Show Tv'de !

Fks14

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
2,354
Puanı
809
Show TV'de iddialı bir komedi dizisi ekrana gelecek. Şimdilik adı 'Hababam Uzay' olan ancak çekimler başlayınca isminin değiştirilmesi düşünülen dizi Tayfun Güneyer imzalı. Yapımcılığını ise Süre. Film'in patronu Ali Gündoğdu üstlenecek.

Dizinin başrol oyuncuları belli oldu. Geniş Aile dizisinin sona ermesiyle boşta kalan Ufuk Özkan, Şanslı Masa'nın başarılı sunucusu Sinan Çalışkanoğlu ve usta oyuncu Peker Açıkalın 'Hababam Uzay' dizisinde oynayacak.

Dizi şubat ayında Show TV ekranlarında gösterilecek.

Dizide ilk Türk uzay ekibinin yolculuk hikayesi ekrana gelecek. Kahramanlarımız uzay istasyonuna bağlanmak için uzaya fırlatılıyorlar. Yolda kaybolan ekip, dünyayı aramaya başlıyorlar. Bu aramada başlarından geçen komik hikayeyle bizi güldürecekler

bence pazartesi olur

Tayfun Güneyer'e bu kez güveniyorum.. Basarili olurlar umarim

türklerin uzay macerasıysa tutacağını pek sanmıyorum... kafamda şöyle bi tasarladım diziyide.. beklediğim gbi bi dizi olmayacak.. çok üzüldüm keşke bu oyuncular konusu daha güzel başka bi dizide oynasydı...

Sinan Çalışkanoğlu'nun da katılması iyi olmuş. Dizinin oyuncuları süper, konusu da güzele benziyor. Esprileri de kaliteli olursa takip ederim

Bu tarz birşeyler olur;

bnde bundan korkuyodum işte.. eer böyle saçma bişey olursa izlemeyi düşünmüyorum.. süreç film sihirli annemide saçma hale getrdi.. şu uzay macerasıda berbat olur gibime geliyo.. galiba izlemicem.. hatta izlmicemm

Çok ilginç bir deneme olacak. Benim de korkum Dünya'yı Kurtaran Adamın Oğlu gibi olması.

Bence böyle bir projenin tutması çok zor ama oyuncu kadrosu gayet iyi. Oyuncuların hatrına ilk bölümlerine şans verilir diye düşünüyorum

Gün olarak büyük ihtimal Pazartesi olur

aynrn ya... ama zaten dizinin ismide değişeckmiş... konusuda netlik kaznıp iyi bi konu olup seyrciyi kahkaya boğarsa dizinin izlecğini umuyorum ama bu isimle bu dizi tutmaz zaten

Allah askina hala tayfun guneyere dizi yaptırıyorlar ya başka bişey demiyorum. başladığı bütün dizileri batırmıs biri. hele dedektıf memolı gibi birşeye imza attı bu sene evlere şenlik. bir iki ay iyi gider sonra dizi tepe taklak

Tutucak mı bilmiyorum ama tahminimce pek tutmaz yinede diziyi izlemeyeyi düşünüyorum

Daha bekleyeceğiz artık dizinin başlaması için. Gerçektende ilginç bir yapım olacağa benziyor. Dizi tutar yada tutmaz bunu konuşmak için erken doğrusunu söylemek gerekirse.

Öncelikli olarak oluşan bu tabloda bu dizinin absürd olacağını düşünüyorum. İçine uzay falan giriyorsa mutlaka absürd olacaktır dizinin uzunca devam etmesi için. Konusu ilginç ve kısıtlı bir senaryosu olacak gibi duruyor. Tayfun Güneyer'in ne yapacağını çok merak ediyorum.

Oyuncu kadrosu gerçektende çok iyi ve bence komedi için güzel bir kadro. Ufuk Özkan bilindiği gibi Geniş Aile'de harika oyunculuğu vardı. Sinan Çalışkanoğlu komediyi bence iyi yapıyor oda dizi için bir artı. Peker Açıkalın'ı söylemeye gerek yok zaten o bu işte usta. Peker Açıkalın, Avrupa Yakası, Yahşi Cazibe ve hatta Maskeli Beşler filminde komedide usta olduğunu gösterdi. Anlayacağınız komedide usta isimler yan yana geldi bu dizi tutabilir ama iş Tayfun Güneyer'e kaldı.

bn diziyi merak ediyorum ilk bölümünü izlerim... ama sonrasına ilk bölümden sonra karar veririmm.. inş. türk malı, geniş aile, yahşi cazibe gbi bi komedi dizisi olurda tayfun gneyer bizi yanıltır

ufuk özkan için izlemeyi düşünüyorum merakla bekliyorum

umarım film gibi olmaz olursa izlemem
diğer türlü bende ilk bölümüne göre izleyip izlemeyeceğime karar veririm