'Hababam Sınıfı' Sinemaya Yeniden Uyarlanıyor!

Özgür

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
29,286
Puanı
1,059

Türk sinemasının efsanelerinden olan Hababam Sınıfı serisi, yeniden sinemaya uyarlanıyor.

Rıfat Ilgaz'ın eserinden Ertem Eğilmez tarafından sinemaya uyarlanan ve Münir Özkul, Adile Naşit, Kemal Sunal, Şener Şen, Tarık Akan ve Halit Akçatepe'nin efsane kadrosunu oluşturduğu film, 2019 yılında yeni bir versiyonuyla sinemaseverlerle buluşmaya hazırlanıyor.

Filmin yönetmen koltuğunda Biz Size Döneriz ve Damat Takımı filmlerinin yönetmenliğini üstlenen Doğa Can Anafarta otururken, senaryosunu ise Evren Erdoğan ve Ayşe Balıbey kaleme alıyor. Yapımcılığını Hann Media'nın üstleneceği filmde oyuncular ilk filmde olduğu gibi halktan seçilecek ve anlaşma sağlanan isimler kamera karşısına geçecek.

Bilindiği üzere Hababam Sınıfı serisi geçtiğimiz yıllarda 'Hababam Sınıfı Merhaba' filmiyle yepyeni bir seri çekilmişti.

Hababam Sınıfı Yeniden 2019'da sinemalarda!

Son düzenleme:
Kemal Sunal'sız olmuyo kardeşim uzatmayın şu güzel filmin adından ekmek yemeyin.
Başka bi isim falan koyun.

Ne kadar serisi çekilirse çekilsin aklımızda hep ilk seriler olduğu için hep kıyaslama yapacağız. Buna rağmen ben serinin devam ettirilmesi taraftarıyım. Bu sayede ekranlarda yeni yüzler görebiliriz.

Ben sonradan yapılanı sevmiştim açıkcası. Gayet eğlenceli bir seriydi, zaten kadrosu da sağlamdı ama bu filmden nedense umudum yok.

Geçmişi uyarlamaktan bıkmadınız mı? Geçmiş geçmişte kalsa da, onların anılarını izleyerek hatırlasak. Geçmişte yapılan işle kıyas yapılacağını bile bile bu denemekte neyin nesi! Geçmişte yapılan işler, bugüne fazlasıyla ağır gelir ve oyuncular bu ağırlığı kaldıramaz. Denemeyin artık!

2.kez rezil etmeyin şu efsaneyi ya

o doğallığı izleyiciden almayın filmin adını kullanarak,daha önce yapıldı oda iyi değildi buda o doğallığı bulamayacak

Biz Size Döneriz ve Damat Takımı güzeldi ama bu filmden bir cacık olacağını sanmıyorum. Hele ki halktan insanlarla hiç olmaz. Efsaneleri rahat bırakın.

Kemal Sunal'sız olmuyo kardeşim uzatmayın şu güzel filmin adından ekmek yemeyin.
Başka bi isim falan koyun.
Geçen hayta İsmail çıktı atvye milyonere 500tane hababam seriside çekseniz Kemal abimsiz hababam başka bir şey biz o yok diye güle gülede rol almadık bile dedi. Demem o ki boş izlenir ama iz bırakmaz..

Rezil etmeyin, gerek yok. İlki bal gibi, harika iş zaten..