Ha Babam Uzay Dizisi Tutar Mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Fks14

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
2,354
Puanı
809
Ha Babam Uzay / Türk'ün uzayla imtihanı
[/B]Çok yakında Show tv ekranlarında farklı bir komedi dizisi başlıyor.Diğer dizilerden farklı olarak uzay ile alakalı sinema tadında dizi çok yakında başlıyor.
9 korkusuz Türk astronotun maceraları çok yakında ekranda olacak.Süreç film tarafından çekilen dizinin başrollerinde Peker Açıkalın,Ufuk Özkan,Sinan Çalışkanoğlu,Haki Biçici,Ayşe Melike Çerçi,Veysel Diker,Bala Atabek,Feyza Çıpa,Mesut Can Tomay,Ünal Yeter,Özge Ulusoy,Turgut Tunçalp, Tuğba Sarıünal,Bülent Çolak gibi ünlü isimler yer alıyor.

Bu dizi tutar mı ?
Bizce bu dizi komedi dizileri arasında en baş sırayı alır.Çünkü başlıca nedenlerinden birisi diğer dizilerden çok farklı olmasıdır.Birde ilk kez böyle bir dizi çekiliyor.Ayrıca oyuncu kadrosu başlı başına komik adamlardan oluşuyor.Zaten bir dizi de Peker Açıkalın varsa o dizi gerçekten çok seviliyor.

Dizi ile ilgili tüm gelişmeleri sizlere sunmaya devam edeceğiz..

[/SIZE][/COLOR][/FONT]

İnşallah tutar yaa dayım işsiz kalmasın

2-3 hafta sonra sete gidicem inşallah

Normalde tutar derdim ama günü çok zor bir gün. Yine de çok kötü gideceğini düşünmüyorum. Bu sezonu çıkarır bence...

Kaliteli bir iş olur mu diye sorulacak olursa ona hayır derim

peker açıkalın'a bakmak yeterli resimde

Oyuncular konusunda hiçbir sıkıntı yaşamazlar fakat, yönetmen konusunda birçok kişi şüpheleniyor. Umarım Tayfun Güneyer bu şüpheleri yıkarak iyi bir senarist olduğunu gösterir. Ufuk Özkan ve Bülent Çolak için ilk bölümünü izleyebilirim.

tutup tutmayacağını bilmem ama benim için güzel bir konusu varsa önemli olan insanları güldürmesi değil eğlendirebilmesi ben böyle filmlere meraklıyımdır ve çok merak ediyorum nasıl bir şey olacak acaba ?