'Hıçkırık' Setinde Büyük Kriz!

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
64,658
Puanı
1,061
Aserat yeni bir haber konusu açtı

'Hıçkırık' Setinde Büyük Kriz!

Kanal D'nin 1 Ocak'ta başlayan günlük dizisi Hıçkırık'ta büyük kriz!

Birsel Yapım imzalı dizinin 70 kişilik ekibi, iki aydır ödeme yapılmaması gerekçesiyle sete çağırıldıklarında yapımcı tarafından kovulduklarını öğrenerek büyük şok yaşadı. Yönetmenle birlikte tüm ekip, bu haksız uygulama karşısında İstanbul Riva'daki set mekanında bekleme ve paraları ödenene kadar mekandan ayrılmama kararı aldı.

Hakkını ararken kapının önüne konulurken yapımcı ise Kanal D'nin ödeme yapmadığını iddia etti. Öte yandan Sevgi Birsel cephesinden konuyla ilgili herhangi bir açıklama gelmedi.

Orijinal formatta oku

Son düzenleme:
Kanal D'ye ne para kazandırdınız ki para bekliyorsunuz kanaldan bir de.
Geçen yıllarda bir yapım şirketinin sahibi parayı en hızlı Kanal D'nin verdiğini söylemişti. Bir sorun var demek ki, zaten reytingleri iyi değil. Zorlamasınlar, teşekkürler tüm ekibe. Olmayınca olmuyor demek ki...

Kanal D Mehmed Bir Cihan Fatihi'ne milyon liralar harcayınca diğer dizilere para kalmadı galiba. Ben bunla iyi dalga geçerim uzun süre.

Şaka bir yana hiç hoş bir olay değil. Özellikle hiçbir şey yokmuş gibi sete çağırılıp orada kovulmaları da büyük rezillik. Umarım haklarını alabilirler.

Batıyorsunuz hiç boşuna lafı sağa sola çevirme

Yapımcının da yaptığı hoş birşey değil, dizinin kadrosu zaten bir günlük diziye göre maliyetli reyting de alamıyor bitmesi daha doğru.

Kenan Limon Film'den sonra Mavi Top'u da batıracak.
@xBUGRAx

Kenan Limon Film'den sonra Mavi Top'u da batıracak.
@xBUGRAx
Kanal D para basıyor zaten sıfır maliyetli Arka Sokaklar ve Çocuklar Duymasın ile. Rahat ol.

Batıyorsunuz hiç boşuna lafı sağa sola çevirme

Yapımcının da yaptığı hoş birşey değil, dizinin kadrosu zaten bir günlük diziye göre maliyetli reyting de alamıyor bitmesi daha doğru.
Batan Ay Yapım bebeğim, tüm dizileri elde patlıyor.

Kanal D para basıyor zaten sıfır maliyetli Arka Sokaklar ve Çocuklar Duymasın ile. Rahat ol.

Dur daha bunun 13 Mart'tan sonrası var. Elimden kurtulamayacak Mavi Top.

Birsel Yapım Adını Sen Koy'u da çekemedi başka yapımcıya devretti bıraksın bu işleri.

Yılın en kötü giden kanalında çıkabilecek normal şeyler bunlar

Bir yılda Fi, Çukur, UTC, 8.Gün, Şahsiyet ve Daha gibi 6 muhteşem projeye imza attık. Siz sırık oğlan ve tükenmiş kıza film çekip yapım şirketi batırmış kanalsınız fazla batma istersen

Bir yılda Fi, Çukur, UTC, 8.Gün, Şahsiyet ve Daha gibi 6 muhteşem projeye imza attık. Siz sırık oğlan ve tükenmiş kıza film çekip yapım şirketi batırmış kanalsınız fazla batma istersen
Daha filmi 80 milyonluk ülkede 10 bin gişe yapamadı, maliyeti karşılamayı bırak setin yemek paralarını bile karşılayamamıştır eminim.
4 sezonluk Fi ani kararla final yaptırılıyor, elde patladı. UTC desen ilk 5 dışı kaldı ve 13 reytingden 8 reytinge düştü. 8. Gün'den emin değil herhalde kanal, aylardır yayınlamıyor. O da.patladı, Şahsiyet zaten para getirmeyecek gibi. Çöküş.

Yılın en kötü giden kanalında çıkabilecek normal şeyler bunlar
Sezonun en iyi kanalında reyting bulamadıysa hiç iş yapamaz.

Biz filmlerimizi gişede rekor kırması için değil sanata katkı yapmak için çekiyoruz, öyle olsaydı Warner Bros ile ortak çektiğimiz Kırık Kalpler Bankası'nı vizyona sokardık
Fi ve Şahsiyet internet dizisi olduğu için yayından kaldırılma tehlikesi yok, kaldı ki Fi tek başına Puhu TV'nin marka projesi oldu.

Çukur hakkında konuşmamışsın onu anlayabiliyorum da Kanal D'nin VS dışında 8 reyting alan dizisi var mıydı

Kendi beceriksizliğini Kanal D'ye yüklemeye çalışmış. Forumdan bazı üyeler de kendilerini kandırıp komedi yapmış.
Valla durum ortada. Ha bu olmasa da yine dalga geçecek bir şey bulurdum orası ayrı.

Daha az salon sayısına rağmen 35 bin izlendi, Fi'nin 4 sezonluk olacağına dair hiçbir şey yoktu, UTC bu haliyle bile 8-9 reyting alıyor, 8. Gün pazartesi akşamlarını süpürecek, Şahsiyet kalitesiyle ekranlara damga vuracak. Aksine Ay Yapım için yükseliş devri başlıyor.

Valla durum ortada. Ha bu olmasa da yine dalga geçecek bir şey bulurdum orası ayrı.
Sen Jet Sosyeteye üzülmekten kafayı tırlatmışsın bence. Kolay değil tabi 4 sezonluk D'den ayrılıp 2. bölümde Türk Malı kaderini yaşamak.

O filmi de sokup 80 milyon nüfuslu ülkede 2k izlenme yapıp rekor kırardınız.
Anlamış iş yapmayacağıni.

Kanal D'nin tüm yapımları +8 alıyor zaten.

Jet düşüş Ay Yapıma nasip oldu, sosyete yerlerde....

Jet Sosyete'ye niye üzüleyim ki. Hala 6 küsür reyting alıyor, üstelik Çocuklar Duymasın'ı da düşürdü. Aksine mutluluktan uçuyorum.

Jet Sosyete'ye niye üzüleyim ki. Hala 6 küsür reyting alıyor, üstelik Çocuklar Duymasın'ı da düşürdü. Aksine mutluluktan uçuyorum.
Sen bir ara Hayat Sırları için de uçuyordun, hep çakılıyorsun.
Çocuklar Duymasın izleyicisi gelir birkaç bölüme de Sosyete kalan 3 reytingi de kaybederse TOTAL grubunda ilk 50 dışı kalacak.

İki filmin salon sayısına ve izleyici sayısına bakıp utanabilirsin

Sen bir ara Hayat Sırları için de uçuyordun, hep çakılıyorsun.
Çocuklar Duymasın izleyicisi gelir birkaç bölüme de Sosyete kalan 3 reytingi de kaybederse TOTAL grubunda ilk 50 dışı kalacak.
Kanal D'den bahsederken konuyu nasıl Star'a getirdin anlamadım. Ama kaliteli kanal dediğin böyle her muhabbetin malzemesi olur o yüzden normal.

İki filmin salon sayısına ve izleyici sayısına bakıp utanabilirsin

Shoplarla değil gerçek izlenmelerle.gel.bana, Daha filmini kimse almadı normal olarak.

Kanal D'den bahsederken konuyu nasıl Star'a getirdin anlamadım. Ama kaliteli kanal dediğin böyle her muhabbetin malzemesi olur o yüzden normal.
Star'a sen getirdin konuyu, Kanal D başarısını konuşurken lafı değiştirdin klasik.