Hüseyin Avni Danyal 'Yargı' Kadrosunda! | Kanal D

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
58,633
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
eskiya-1068x601.jpg

Yargı dizisine sürpriz isim!

Yönetmen koltuğunda Ali Bilgin'in oturacağı, yapımcılığını Ay Yapım'ın üstlendiği, başrollerini Kaan Urgancıoğlu ile Pınar Deniz'in paylaşacağı diziye son olarak 'EDHO' da yer alan Hüseyin Avni Danyal dahil oldu.

Yargı, yakında Kanal D'de!

Kaynak: Birsen Altuntaş

Tam bu diziye yakışır bir havası var ki fotoğraftan bile anlaşılıyor. :A Ayrılık kadar olmasa da iyi bir kadrosu olacak gibi ve ben bu diziyi merak etmeye devam yani. :A

• Harika
Reactions: Carpe Diem
Onun için iyi bir karar olmuş EDHO'da küçük bir rol aldı,Pusu'da yargı dağıtıyordu burada sadece elçi gibi dolaşıyordu.

EDHO'dan ayrılmadan nasıl anlaşmış ki? Ama ben geçen sezon sonunda diyordum artık ölmesi gerekiyor diye. Şimdi ya kaçak olur ya da ilk bölümde öldürürler onu.

EDHO'dan ayrılmadan nasıl anlaşmış ki? Ama ben geçen sezon sonunda diyordum artık ölmesi gerekiyor diye. Şimdi ya kaçak olur ya da ilk bölümde öldürürler onu.
Sezon finalinde Hızır ile hapse girmişti. Oktay Kaynarca diziden ayrılmayacağına göre mantıklı bir şekilde çıkarmaları lazım.

• Beğendim
Reactions: ömer karataş
Çok iyi isim, diziye yakışacaktır atmosferi itibariyle.

Harika isim, diziyi büyük merakla bekliyorum. Yeni sezonun işlerinden biri olacaktır diye düşünüyorum.

Eski halinden eser kalmayan yapım şirketine güvenmek istemiyorum ama umarım şaşırtır da tutar dizi.

Sorma. 2012 sonrasında doğru düzgün proje yapamadi. Kara Sevda Medcezir, Çukur ve İçerde tuttu. UTC 13. Bölüm sonrası çöp oldu zaten. Bu sefer bense akıllandılar artık ve eski havayı yakalayacaklar gibi hissediyorum. Kara Sevda seviyesinde olsun yeter.:D

• Beğendim
Reactions: Emre Ozansoy