Hürrem'in Ölümüne En Çok Star TV Ağladı!

O bölüm yayınlandığı akşamki A\B'deki TVR'e bakın ve neden düşük reyting aldığını göreceksiniz çünkü TVR çok düşük.Ayrıca bu sezon ilk defadır dizi karşısında çok güçlü rakipler var ve bu rakipler karşısında kimse 8-9 reytingden 12-13 reytinge yükseleceğini beklemiyordu.Bölümün durgun olması da düşük reyting almasının bir diğer sebebi.

Hürrem'in ölümünü Pargalı ve Mustafa'nın ölümüyle mukayese etmek doğru olmaz,ben enazından kıyaslamaya karşıyım çünkü Mustafa'nın ölümü tarhte bir trajediydi Hürrem'in ölümü ise Allah'ın emri.
Meryem Uzerli olsaydı daha fazla reyting alacağına hemfikiriz.

Eline sağlık. @yatutarsa

Son sezon son dem diyorlar sürekli düşüyor.

Hürrem öldü yine düşük muhteşemin hayal kırıklıklarını say say bitmez.

bilmiyom ki hepsi iddda şu anlık
son 4 bölüm kaldı diyenler var 4 bölümde o ka konu nasıl işlenecek merak ediyorum
hadi hayırlısı
evet engin son 4 haftaya giriyoruz demişti.
beyazıt bir bölümde kaçıp öldürülecek herhalde

Aynen oranlar bence düşük geldi
Ben
Ab:15
Total:11.5
Almasını beklerdim🙂

bu arada herhalde yanıldım hürremin reytingi olmadığını düşündüler ki 135'te hemen bayezit isyan bayrağını çekiyor mustafa veya ibrahimdeki gibi tam bir matem bölümü olmayacak

bu arada herhalde yanıldım hürremin reytingi olmadığını düşündüler ki 135'te hemen bayezit isyan bayrağını çekiyor mustafa veya ibrahimdeki gibi tam bir matem bölümü olmayacak
4 bölüm kalmış lo kadronun yarısını öldürmeleri lazım

ayrıca geçen bölümün tamamı hürrem üzerineydi yeterli o kadarı

4 bölüm kalmış lo kadronun yarısını öldürmeleri lazım

ayrıca geçen bölümün tamamı hürrem üzerineydi yeterli o kadarı
olsun yine de bu gerçeği değiştirmez
mustafada ölmeden önceki 2 bölüm öldüğü bölüm ve sonraki 2 bölüm onun üzerine kuruluydu
(abartmış olabilirim birazcık
)

olsun yine de bu gerçeği değiştirmez
mustafada ölmeden önceki 2 bölüm öldüğü bölüm ve sonraki 2 bölüm onun üzerine kuruluydu
(abartmış olabilirim birazcık
)
yok artıkın mustinin öldüğü bölümün bile yarısından çoğu onun üzerine değildi