Hürrem'in Ölümüne En Çok Star TV Ağladı!

o kadar hayır işlemiş
bugün bile millet onun yaptırdığı hamama gidiyor onun yaptırdığı hastanede tedavi oluyor onun yaptırdığı camide ibadet ediyor

hem hürrem sultan öldüğü gece kudüs ya da mekke
kutsal yerlerde deprem olmuş
ne büyük kadın öbür tarafa bile gümbürtülü gitmiş

Vay anasına

tabi işte [HASHTAG]#totosmusticiler[/HASHTAG] ne anlar .ss

zaten seveninin az olması normal meryem öyle bir hürrem tablosu çizdi ki kadın güçlüydü yani erkeklerin istemediği kadın türü;kadın mahodan süloyu çaldı yani kezbanların istemediği kadın türü
üstüne vahide teyze gelince seveni iyice azaldı

ama takip ediyorum rusyada diziyi izleyen herkes bayılıyor neden rusyadaki kızlar bir kere kendine güveniyor bacak boyları yeter bizimkiler gibi kezban değiller açıklığa kavuşturdum
ikinci kısma @destere de katılacaktır

bu mu en büyük karakter la bizim herhangi bir sağ kol bile bundan daha değerlidir
öldü takan yok

hızını alamayıp gidip rüsteme yanaşır bu hızla sülüman

neye göre reis
9 reytinge göre mi
kimse takmıyor bile geçelim bu işleri gerçekler
vallahi bu kadının sadece zümrüt yüzüğü 100 milyon lira gelir geitrmiş diğer şeylerini saymıyorum bile ben maddiyata bakarım orada da en büyük hürrem sultan karakteridir
bu konu tartışmaya kapalıdır seninle tartışmam bu konuda da sana son cevabımdır.

hızını alamayıp gidip rüsteme yanaşır bu hızla sülüman
hayal dünyan çok geniş

teşekkürler
bazıları rahatsız oldu gerçeklerden
[HASHTAG]#totosmusticiler[/HASHTAG] laf etse ne yazar dünya hürremi bilir hürremi konuşur

ruslar ve bacak dedin bende katıldığım yerleri gösterdim nolduki?
yok bişi la my nin facedeki rus grubuna bakıyordum üye oldum sonra bir de italyanlara bakayım dedim italyan grubundakilerin çoğu erkek @Çiğdem- ya da sen üye ol bence ben rus grubundan devam ederim

italyan erkekleri harika oluyorlar gerçekten üye olabilirim bakayım hemen