o bir melekzaten büyük insanları herkes anlamaz
[HASHTAG]#totosmusticiler[/HASHTAG] ittifakı hürrem konusunda yine anlaşmış ne ka şaşırdım anlatamam
Büyük insan.
o bir melekzaten büyük insanları herkes anlamaz
[HASHTAG]#totosmusticiler[/HASHTAG] ittifakı hürrem konusunda yine anlaşmış ne ka şaşırdım anlatamam
o kadar hayır işlemişBüyük insan.
o kadar hayır işlemişbugün bile millet onun yaptırdığı hamama gidiyor onun yaptırdığı hastanede tedavi oluyor onun yaptırdığı camide ibadet ediyor
hem hürrem sultan öldüğü gece kudüs ya da mekkekutsal yerlerde deprem olmuşne büyük kadın öbür tarafa bile gümbürtülü gitmiş
tabi işte [HASHTAG]#totosmusticiler[/HASHTAG] ne anlar .ssVay anasına
merak etme panpa kadın ekranın en büyük karakteri olmuş sana veya başkasına bişi kanıtlamasına gerek yokbu mu en büyük karakter la bizim herhangi bir sağ kol bile bundan daha değerlidiröldü takan yok
neye göre reismerak etme panpa kadın ekranın en büyük karakteri olmuş sana veya başkasına bişi kanıtlamasına gerek yok
hızını alamayıp gidip rüsteme yanaşır bu hızla sülümanMiskim, Amberim, Varım, Sevgilim, Parlak Ayım, Mahremim, Varım, Güzeller içinde Sultanım.. Hayatım, Hasılım, Ömrüm, Şarab-ı Kevserim, Cennetim, Baharım, Sevincim, Günüm, Gülüm, Ey Gülen Gülüm, Sevincim, Eğlencem, Meclisim, Çıram, Güneşim, Mumum, Turuncum, Narım, Benim Yatak Odamın Mumu, Akıl Sahibim, Efendim, Gizlim, Açığım, Öğüdüm, Sultanım, Padişahım, Emirim, Cihan Ülkesinde Cihanım . .
dediklerinin bir kısmı maşallah@destere @Çiğdem- size bir parlak bunları dese hemen yelkenleri suya indirirsiniz
vallahi bu kadının sadece zümrüt yüzüğü 100 milyon lira gelir geitrmiş diğer şeylerini saymıyorum bile ben maddiyata bakarım orada da en büyük hürrem sultan karakteridirneye göre reis9 reytinge göre mikimse takmıyor bile geçelim bu işleri gerçekler
hayal dünyan çok genişhızını alamayıp gidip rüsteme yanaşır bu hızla sülüman
teşekkürlerBeter olsun.Eline sağlık Emre muhteşem bir yazı olmuş. Gerçekleri gün gibi orataya çıkarmışsın.) @yatutarsa
[HASHTAG]#totosmusticiler[/HASHTAG] laf etse ne yazar dünya hürremi bilir hürremi konuşurteşekkürlerbazıları rahatsız oldu gerçeklerden
yok bişi la my nin facedeki rus grubuna bakıyordum üye oldum sonra bir de italyanlara bakayım dedim italyan grubundakilerin çoğu erkek @Çiğdem- ya da sen üye ol bence ben rus grubundan devam ederimruslar ve bacak dedin bende katıldığım yerleri gösterdim nolduki?
italyan erkekleri harika oluyorlar gerçekten üye olabilirim bakayım hemen[HASHTAG]#totosmusticiler[/HASHTAG] laf etse ne yazar dünya hürremi bilir hürremi konuşur
yok bişi la my nin facedeki rus grubuna bakıyordum üye oldum sonra bir de italyanlara bakayım dedim italyan grubundakilerin çoğu erkek @Çiğdem- ya da sen üye ol bence ben rus grubundan devam ederim
ama my hakkında konuşuyorlaritalyan erkekleri harika oluyorlar gerçekten üye olabilirim bakayım hemen
ıyyyy soğudum italyanlardanama my hakkında konuşuyorlar
ne konuşacaklardı hürrem varken seni mi konuşacaklardııyyyy soğudum italyanlardan
ayol ölmedimi ooo ben kaldım işteee beğenin beğenmeyinne konuşacaklardı hürrem varken seni mi konuşacaklardı
ayol onun gibi asilin ölüsü senin gibi çirkefin ölüsünden iyidirayol ölmedimi ooo ben kaldım işteee beğenin beğenmeyin
bana bakkk sensin çirkefffayol onun gibi asilin ölüsü senin gibi çirkefin ölüsünden iyidir
aaa oklavayla adam kovalayan ben miyimbana bakkk sensin çirkefff
hahahha oklava ve terlik kadınların en büyük silahıdır napalım yani benim sucum değil bu durumaaa oklavayla adam kovalayan ben miyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?