@Tolstoyevski kıymetli insan biz de senin sürekli her yerli diziyi aşağılaman bazen hakaretle eleştirmenden sıkıldık panpa
) çok istiyorsan imdb de reviewlar yazabilirsin
)
@Tolstoyevski kıymetli insan biz de senin sürekli her yerli diziyi aşağılaman bazen hakaretle eleştirmenden sıkıldık panpa) çok istiyorsan imdb de reviewlar yazabilirsin
)
ne düşündüklerimi derken harun ne bilsin senin düşüncelerini@Harunnn60 a soruyorum, The Walking Dead hakkında ne düşündüklerimi?![]()
ne düşündüklerimi derken harun ne bilsin senin düşüncelerini))
öyle bir şey diyen yok senin içinYine de soruyorum belki az çok biliyordur. Keza yabancı dizilerle yatıp kalkan biri olsaydım yine mantıklı bir gerekçen olabilirdi fakat bu durumda maalesef.![]()
öyle bir şey diyen yok senin içinyerli dizinin herhangi biri için bu tarz başarı haberi açılsa hemen aynı cümlelerle atılıyon
)
inanmasam nedne bu ka haber açayımGerçekçi ol imkansızı iste demiş ünlü bir tarihi kişilik. İmkansızı iste ama önce gerçekçi ol, nedir öyle yok GoT'u ezer yok dünyayı fetheder?Buna inanmadığın halde sürekli aynı konular açmak abes. Dünyada MY'yi takan bile yok Araplar veya pembe dizilerin çıktığı bölgeler ile Balkanlar hariç.