Hülya Koçyiğit Tuba Büyüküstün ve Beren Saat Rekabeti İçin Ne Söyledi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan *Dream*
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

*Dream*

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
5,517
Puanı
710
images

Türk Sinemasının efsane isimlerinden Hülya Koçyiğit Fatih Belediye'sinin düzenlediği 'Yeşilçam Yıldızları'söyleşisine katıldı.Yeşilçam hatırlarını ve oyunculuk serüvenini anlatan usta oyuncu Muhteşem Yüzyıl dizisini büyük bir beğeni ile takip ettiğini dile getirdi.Tuba Büyüküstün ve Beren Saat rekabetinin sorulması üzerinede Hülya Koçyiğit 'Onların hepsi iyi oyuncu olmak için çaba sarf ediyorlar.Hepsini takdir ediyorum ama ben Tuba'yı daha çok beğeniyorum dedi

Bazı arkadaşlar Beren'in usta oyuncular tarafından çok beğenildiğini o yüzden daha iyi oyuncu olduğunu ileri sürüyorlardı.Onlara istinaden açtım :)

Bende Tuba Büyüküstün'ü beğeniyorum ve başarılı buluyorum. :)

Her iki oyuncu da görevlerini layikiyla yerine getiriyorlar.

herkesin fikri kendine bir usta buldum diye genelin fikrini değiştireceğini sanmasın kimse :)

Bence Hülya Koçyigit de neden Tuba'yi daha çok begendigini dile getirmeliydi

Bende Tuba'yı daha çok beğeniyorum fakat son proje seçimleri bana doğru gelmiyor.Daha iyi projelerde yer alması gerek.

tuba yeşilçama daha uygun güzel ama vasat oyunculuk kendilerini inkar etmek olur beren deseler :)

Bende Turkan Şorayı daha çok beğeniyorum.Sonra Filiz Akın en son Hülya koçyiğit'tir.

Türkan Şoray=Kadir İnanir
Filiz Akın=Ediz Hun
Hülya Koçyiğit=?