Hülya Kendi Kendine Gelin Güvey Oluyor !

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan cevaa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

cevaa

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
4,420
Puanı
911
Hülya Avşar durup durup yine Tarkan'a sert çıktı! Megastar kendisini muhatap almayıp ona cevap vermedikçe daha da hırslanan Hülya Avşar, kendi kendine Tarkan'a sallamaya devam ediyor!.. [/B]

Günay'da sahne alan Hülya Avşar seksi kıyafetiyle dikkat çekti. Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Avşar, Sezen Aksu'nun kendisini Tarkan ile barıştırmak için bir araya getirmeye çalıştığı söylentileri ile ilgili olarak konuştu. Avşar, 'Kesinlikle böyle bir şey yok. O gece tesadüfen Sezenle aynı yerde yemek yerken karşılaştık. Sanırım onlar da doğum günü kutlamaya gelmişler. Tamamen tesadüf' dedi.

'Özür vakti de geçti'

Kendisiyle hiçbir şekilde muhatap olmayan Tarkan'a verip veriştirmeye devam eden ve kendi kendine gelin güvey olan Hülya Avşar sözlerine şöyle devam etti: 'İster Sezen olsun ister başkası hiç kimse beni onunla tekrar barıştıramaz. Bu saatten sonra böyle bir şeyin olması mümkün değil. Kendisinin özür vakti de geçti. Daha fazla bu konuyla ilgili konuşursak gidip kapısına dayanarak bir şeyler yaptıracaksınız bana!..'

Avşar, Tarkan'a neler demişti

Kral TV gecesinde olduğu halde kendisine verilen ödülü almaya gelmeyen Tarkan için "dangalak", "eşek herif", "saygısız", "bir metrelik adam" gibi sözler sarfeden Avşar kızı, Tarkan'ın şöhret sarhoşu olduğunu söylemişti. 'Önde adam olacaksın, terbiyeli olacaksın' diyen Hülya Avşar, 'Ben Tarkan'ı dansöz gibi göbek attığı için mi saygıyla karşılayacağım. Bu kadar neden abartılıyor onu da anlamıyorum. Tarkan önce haddini bilecek, terbiyeli olacak. İki şarkısını tutturup göbek atıyor. Tarkan niye megastar, bugüne kadar mega star olacak ne yapmış? Tarkan güzel göbek attığı için tanınıyor olabilir. Önce ülkesine faydası olsun. Tarkan'ı çok havaya soktuk. Terbiyesizliktir bu. Ben Tarkan'dan Asena'ya daha çok saygı duyuyorum' demişti.

c131603.jpg
cx26823.jpg
[/SIZE][/COLOR][/FONT]