Hülya Avşar 'Siyasette Varım'

sokak sanati

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
58,344
Puanı
1,061
hulya-avsar-41110.jpg

Türkiye'nin eskimeyen isimlerinden Hülya Avşar açıklamalarıyla Nedir Ne Değildir'de şok etkisi yarattı.

Oyunculuk, Müzik, Jüri ve Şovmenlik gibi bir çok alanda başarılı bir şekilde kendini gösteren Hülya Avşar bu kezde siyasette.
Avşar, önümüzdeki yıllarda siyasi arenada adından söz ettireceğinin sinyalini şu sözlerle verdi:
“Taşlar yerine otursun, ondan sonra siyasette ben de varım. Şu aralar siyaset beni çok güldürüyor. Eskiden liderleri ciddi ciddi dinlerdim. Şimdi liderlerin mitingleri sitcom gibi, o kadar komiğime gidiyor. Kendimi insanları tanırım diye bilirim ama siyasilere bakıyorum bakıyorum, vücut dillerinde bir açık yakalamak için, hepsi doğru söylüyor gibi. Şebeleğe döndüm resmen. Eninde sonunda siyasete gireceğim. En geç 56 yaşında aktif siyasetin içinde olacağım.”

1963 doğumlu olan Hülya Avşar'ı anlaşılan kısa zaman içinde siyasi arenda göreceğiz.​

Son düzenleme:
Rap'ten anlamayan ve rap'in saçma olduğunu söyleyen birisinin, siyaset yapacak olması biraz komik geliyor. Siyasetin de anlamsız olduğunu komik bularak gösterdi. Kararsızlığını siyasete taşıyacağı da belli ve hiç uğraşmasın böyle şeylerle. Siyasette daha fazla, fazlalığa gerek yok.

Levent Kırca'dan sonra seni normal karşılıyorum Hülya.:T:Muhtemelen en temizi sen olursun o rezilliğin.En azından bir yaşanmışlığın var.:A

Eskiden siyasiler komikti,bir Erbakan bile zıt görüşte olmamıza rağmen beni güldürürdü şimdi bütün siyasetçiler asık suratlı ve kavgacı Hülya Avşar kime gülüyormuş merak ettim.:)

Bir siyaset kalmıştı el atmadığın gel AKP'den aday ol kurut partiyi :F

Yetenekten anlamıyor jüri oluyor şu kadını görünce sinir oluyorum artık bir de bilmiş bilmiş konuşuyor.

Bu konuya gelirsek afedersiniz ama bu kadın oy vermesi bile devlete zarar bir de siyasete atılırsa ülkenin çivisi çıkar. Bunlar siyasete atılıyor siyaset okuyan üniversite mezunları iş bulamıyor.