'Hülya Avşar Show'un Kanalı Belli Oldu!

xBUGRAx

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
20,577
Puanı
1,060
Çok yakında yeniden ekranlara gelecek olan 'Hülya Avşar Show'un kanalı belli oldu!

Uzun bir aradan sonra talk show programıyla ekranlara dönecek olan Hülya Avşar, TRT Müzik'te yayınlanan 'Müzik Haber' programına verdiği röportajda programının kanalını açıkladı.

Acun Medya tarafından hazırlanacak 'Hülya Avşar Show', geçtiğimiz günlerde Acun Ilıcalı tarafından satın alınan tv8'de yayınlanacak. Hülya Avşar, tv8 için kendi kanalım gibi heyecan duyuyorum dedi.

frMT7E4rH7MIMaev90zKIhhg.jpg

beklenen son acun demek hülyaya ekmek kapısı demek hayırlı olsun körler sağarlar olayı

Son düzenleme:
Şaşırmadım :D bu ne ya herkes kendi isminin yanına Show yazıyor o da oluyor program ismi :A

Zaten belliydi tekrardan Acun ile çalışacağı ve TV8'de olacağı :)

Devri geçti bence Hülya'nın. Büloş kadar alırsa iyi. :D

Başlığı ilk gördüğümde tv8 olduğunu düşünmüştüm ve yani bu şaşırtıcı da değil. Evet, tv8 artık kendini belli etmeye başlıyor. :)

Tv8 olmasını bekliyordum zaten öyle de olmuş program yeni sezona kadar pek iyi gitmez bence ancak Acun Tv8'e taşınınca iyi oranlar alacağını düşünüyorum :)

TV 8 şuan 8. sırda uyduda Acun gelince 15'e filan atarız. :D :D Star'ıda üste taşırız. :D

Hülya'yı severim başarılar. 😉 😉

ricky martin gibi birilerinin poposunu elleyip reyting alma devri bitti artık türk televizyonlarında..