Hülya Avşar, Safiye Sultan'ı Canlandıracak!

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
64,556
Puanı
1,061
thumbnail_1432724481.jpg

Star TV'nin uzun süredir merakla beklenen yeni ve iddialı dizisi Kösem Sultan'ın ilk oyuncusu belli oldu!

Gelen son habere dizinin ilk sezonunda öne çıkması beklenen Safiye Sultan'a daha önce "Kadın İsterse", "Kadın Severse" gibi dizilerde rol alan ve bu aralar kendi adını taşıyan sohbet programının da sunuculuğunu üstlenen Hülya Avşar hayat verecek.

Bu sürpriz seçimden sonra Kösem Sultan'ı kimin oynayacağı ise iyice merak konusu olurken nihai kararın gelecek günlerde verileceği açıklandı.

Yapımcılığını Tims Productions'ın, yönetmenliğini ise Zeynep Günay Tan'ın üstleneceği Kösem Sultan, Eylül ayında Star'da başlıyor!

Son düzenleme:
Ben olsam izleyeceğim dizide 10 yıldır oyunculuk yapmayan birinin olduğunu öğrensem üzülürdüm. Sen pek şaşırmadın galiba. :D
safiye var gelini var sonra kösem var :D yani safiye kösemin kaynanasının kaynanası oluyor :=) kösem saraya girdikten sonra 2 yıl içinde ikisini de sürdürüyor eski saraya orada ölüyorlar kim oynarsa oynasın rolü 13bölümlük en fazla:D

bu dizi muhteşem yüzyılın harem odalarındıa geçecek anlaşılan memlekette nekadar şeyy varsa diziye topluyorlar sibel kekilli dendi şimdi aynı tipte olan hülya avşar alınmış müjde ar ıda bekliyoruz:F

safiye var gelini var sonra kösem var :D yani safiye kösemin kaynanasının kaynanası oluyor :=) kösem saraya girdikten sonra 2 yıl içinde ikisini de sürdürüyor eski saraya orada ölüyorlar kim oynarsa oynasın rolü 13bölümlük en fazla:D
13 bölümlük dediğin rolü 1 sezona uzatırlar herhalde. :D

bu dizi muhteşem yüzyılın harem odalarındıa geçecek anlaşılan memlekette nekadar şeyy varsa diziye topluyorlar sibel kekilli dendi şimdi aynı tipte olan hülya avşar alınmış müjde ar ıda bekliyoruz:F
onlar senin olsun ben birce akalayı falan bekliyom:F

13 bölümlük dediğin rolü 1 sezona uzatırlar herhalde. :D
diriliş gibi tarihi değiştirirlerse olabilir:A

Hülya Avşar kötü oyuncu mu ki? Bence gayet iyi seçim olmuş. :)

Hulya sonunda kendini acundan kurtarmış :)
Iyi tercih bence.