Hülya Avşar: Mehmet Ali Biranda Aptal Dedi !

Since2011

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
7,167
Puanı
859
Geçtiğimiz günlerde Hülya Avşar'ın meme kontrolünden sonra muayene için 'On beş dakika eviriyorlar, çeviriyorlar, uzatıyorlar' sözleri tepki görmüştü.

Geçtiğimiz günlerde Hülya Avşar'ın meme kontrolünden sonra muayene için 'On beş dakika eviriyorlar, çeviriyorlar, uzatıyorlar' sözleri tepki görmüştü. Mehmet Ali Birand Twitter hesabından 'Meme kanseri ne karşı kadınları mamografiye teşvik için bunca çaba harcanırken senin 'Memeniz uzar' lafın hoş kaçmadı' diye eleştirmişti.
HÜLYA'DAN ÇOK SERT CEVAP!

Dün Bebek'te Star Tv Süper Starlife ekibi tarafından görüntülenen Hülya Avşar çok sert cevap verdi. 'Ben olayları farklı açıdan yazıyorum' diyen Hülya Avşar, göğüs kontrolüyle ilgili reklamların artık klişe olduğunu söyledi.

'ZEKİ İNSANLAR ANLADILAR AMA APTALLAR…'

Böyle bir yazıyla amacının dikkat çekmek olduğunu belirten Hülya Avşar, 'Zeki insanlar anladılar, aptallar maalesef anlamıyorlar' diyerek gönderme yaptı. 'Bu yazı en doğru yaptığım şey' şeklinde konuşan Hülya Avşar, kendisini eleştirenlere çok sert sözler söyledi. Ayaklıgazete.com'un haberine göre, Avşar kızı şöyle konuştu; 'Köşe yazarları ve gündeme gelebilecek yazarların hepsinin aptal olduğuna karar verdim, bunu takdir etmeleri lazımdı.'

'APTAL OLDUKLARINA İNANIYORUM'

Hülya Avşar oradaki mesajın 'göğüs kontrolüne gidin' olduğunun altını çizdi ve 'İşin esprisini anlamaları lazım. Ama çoğu aptal kusura bakmayın, hakikaten aptal olduklarına inanıyorum anlamadı' dedi.

'ÖZELLİKLE DE MEHMET ALİ BİRAND'IN YAZMASI…'

'Böyle olunca daha çok dikkat çekiyor ve gündeme geliyor. Bunu algılamak aslında zekâ işi' diyerek kendisinin farklı bir düşüncesi olduğunu dile getirdi.
Hülya Avşar sözlerine şöyle devam etti; 'özellikle de Mehmet Ali Birand'ın böyle yazması…'

'KAYA'YLA ÖMRÜMÜZ BOYUNCA….'

Bebek'te ailece yemek yiyen Hülya Avşar, ''Zehra ben ve kaya ile güzel bir akşam yemeği yedik. Barışmamız söz konusu olamaz artık ama çok değerli bir dostum olarak kaldı'' dedi. Hülya Avşar 'Kaya'yla ömrümüz boyunca biz hep beraber olacağız' diyerek sözlerini tamamladı.

Mehmet Ali Birand haklı olan taraf şüphesiz...

<Konudışı>

İki nokta konulduktan sonra söylediği sözden alıntı yapmalısın. Dolaylı anlatım yaparken doğrudan anlatım işareti kullanmışsın :)

</Konudışı>

Bak bu sefer Hülya Avsar dogru dememis.. Ne olursa olsun birisine aptal denilmez..