Hülya Avşar: Herkes Popoma Bakıyor !

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan cevaa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

cevaa

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
4,420
Puanı
911
Hülya Avşar, Mehmet Dereli'den ayrıldıktan sonra dikkati başka tarafa çekmek için poposunu anlattı [/B]

İşadamı Mehmet Dereli ile ilişkisini flört aşamasında bitirme kararı aldıklarını açıklayan Hülya Avşar, bu konu hakkında sessiz kalmayı tercih ediyor. 'O ses Türkiye' yarışmasında jüri üyeliği yapan Hülya Avşar, önceki akşam program çıkışı aracına bineceği sırada gazetecileri karşısında görünce kararsız kaldı. Kardeşi Helin Avşar'ın "Konuşamazsın. Direk arabaya binersin" demesiyle aracına koşan Hülya Avşar, soruları "Konuşmayacağım, konuşmayacağım" diyerek cevapsız bıraktı.

DERELİ'NİN ÖNÜNÜ KESTİ!

ve Hülya Avşar ertesi gün hiç vakit kaybetmeden bu durumun çaresini buldu. Medyada yer alacak muhtemel Mehmet Dereli haberlerinin önünü kesmek için, oturup acunn.com'daki köşesinde kendi poposundan bahsettiği bir yazı kaleme aldı. Yani 'Boşverin!.. Mehmet Dereli'yi konuşacağınıza, benim popomu konuşun' demeye getirdi yani…

İŞTE HÜLYA AVŞAR'IN O YAZISI:

Ünlü biri olarak kalabalık bir restauranta girmek, ta ki yerinize oturana kadar geçen iki dakika hadi diyelim iki buçuk dakika inanılmaz bir durum komedisi. Bu durum oturup üstünüzdeki paltoceket her neyse çıkarıp şefe verene kadar, çantanızı yan sandalyeye koyup telefonunuzu masanın uygun bir yerine yerleştirip şöyle derin bir nefes alarak, artık işim bitti kafamı kaldırıp etrafıma bakacağımı etrafa hissettirene kadar devam eder. Ve bilirsiniz ki sen kafanı kaldırmadan önce, şu anda seninle hiç ilgilenmiyormuş gibi oturan herkes iki saniye önce anatomi dersinde gibiydiler.

'POPOMUN ANATOMİSİ!'

Halbuki birazdan onların önünden geçerken, dönüp te arkamdan, kimse kimseyi takmadan bakacaklarını onlarda biliyorlar. Bilinen bir şey daha var o da arka görünümü merak ettikleri! Ama benim açımdan işin en fena tarafı biraz evvel önünden geçtiğim herkesin aynı anda popoma bakıyor olmaları. Onlar yukarılara çıkana kadar ben oturmuş oluyorum. Artık aralarında ne konuştukları ya da içlerinden ne düşündükleri cabası. Fakaaaaaat! Bilmedikleri bir şey var ki o da benim bunu bildiğim; tabii ben de hemen gardımı alıp amorstan oynamaya başlıyorum. En güzel yürüyüşümü sergiliyorum. Onlar daha popomun anatomisini çözemeden yerime oturuyorum ve onlara yorum yapmaları için bir onbeş saniye veriyorum. Ta ki kafamı onlara çevirip mağrur mağrur bakana kadar.

[/SIZE][/COLOR][/FONT]