Fesleğen
30 bölüm
Milli eğitim bakanı fezadunlah okul müdürlerini tehdite başlar berkin elvan protestosuyla ilgili katılan okulların hepsine tehdit gider
ilk gürültü Atatürk lisesinde müdürün evinde müdür okuldayken bomba patlar ailelerini vurur
Ali ozan amir ve ortağı izbullahı ve bebek katilini yakalamak için çatışmaya girer
izbullahın adamı hükümetten yardım ister
Ayakkabı kutusundaki paraları boşaltıp peşindeki muhalif ve izmir özel ekibi yok etmek
niyazi müdür ayakkabı kutusu ve ayakkabı dükkanı patlar
bodrumda baret dükkanıda patlar istanbulda güneş gözlüğü dükkanı patlar ve eczanede maske satan yeri patlatır motorsiklet dükkanında bomba patlar
rensan:vay vay vay aferin mete
recep meteye gerçekten madalya takar
Ali ozan amir ve ekibi bide ortağı beyza amir
malezya uçağı ayakkabı kutusunda patlar ok meydanında
Atatürk lisesi mustafa kemal Atatürk lisesindeki öğrencilere gaz bombası atarlar tenefüs sırasında
nişantasında kırtasiyeyi patlatır
imam tecavüz eder ve öldürür semsiye satanlar tutuklanır manavda bomba patlar
Bakkalda bomba patlar xemrexxx in kalbi durur
Aradan 5 saat grçmiştir
destereninde 20 dk kalbi durmuştur
denizz19 iş başına düşer ameliyata başlar mrt-06 la beraber
desterenin böbreğinde bomba vardır çiğdem bomba imha ekibini çağırır mrt-06 bomba aman
ABAY_06 NIn cenazesinde galatasaray üniversitesinden taksime yürümeye başlar
Ali ozan Amir ve ortagı beyza recep tayyip erdoğan stadyumu kuşatıyor ve trt de kuşatıyor
İmama hükümet partisi miting yapıcak eğer susturmazsanız bu olur durdurmazsan ezanı
30 bölüm sonu
30 bölüm
Milli eğitim bakanı fezadunlah okul müdürlerini tehdite başlar berkin elvan protestosuyla ilgili katılan okulların hepsine tehdit gider
ilk gürültü Atatürk lisesinde müdürün evinde müdür okuldayken bomba patlar ailelerini vurur
Ali ozan amir ve ortağı izbullahı ve bebek katilini yakalamak için çatışmaya girer
izbullahın adamı hükümetten yardım ister
Ayakkabı kutusundaki paraları boşaltıp peşindeki muhalif ve izmir özel ekibi yok etmek
niyazi müdür ayakkabı kutusu ve ayakkabı dükkanı patlar
bodrumda baret dükkanıda patlar istanbulda güneş gözlüğü dükkanı patlar ve eczanede maske satan yeri patlatır motorsiklet dükkanında bomba patlar
rensan:vay vay vay aferin mete
recep meteye gerçekten madalya takar
Ali ozan amir ve ekibi bide ortağı beyza amir
malezya uçağı ayakkabı kutusunda patlar ok meydanında
Atatürk lisesi mustafa kemal Atatürk lisesindeki öğrencilere gaz bombası atarlar tenefüs sırasında
nişantasında kırtasiyeyi patlatır
imam tecavüz eder ve öldürür semsiye satanlar tutuklanır manavda bomba patlar
Bakkalda bomba patlar xemrexxx in kalbi durur
Aradan 5 saat grçmiştir
destereninde 20 dk kalbi durmuştur
denizz19 iş başına düşer ameliyata başlar mrt-06 la beraber
desterenin böbreğinde bomba vardır çiğdem bomba imha ekibini çağırır mrt-06 bomba aman
ABAY_06 NIn cenazesinde galatasaray üniversitesinden taksime yürümeye başlar
Ali ozan Amir ve ortagı beyza recep tayyip erdoğan stadyumu kuşatıyor ve trt de kuşatıyor
İmama hükümet partisi miting yapıcak eğer susturmazsanız bu olur durdurmazsan ezanı
30 bölüm sonu