'Güvercin' Final Yapıyor!

denizz19

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
63,720
Puanı
1,061
Star TV ekranlarında izleyicisiyle buluşan, Pastel Film'in yapımcılığını üstlendiği sevilen dizi Güvercin'de kriz çıktı.

Başrollerini Mehmet Ali Nuroğlu, Almila Ada, Nursel Köse ve Menderes Samancılar gibi isimlerin paylaştığı dizide setlerin durmamasına tepki gösteren Mehmet Ali Nuroğlu seti bıraktı. Ekip ise diziyi bitirme kararı aldı.

Dizinin finali ne zaman yayınlanacak bilinmiyor.

denizz19 ÖZEL HABER

IMG_7022.JPG

Bu salgının bir şeylere sebep olacağı belliydi. Maalesef ki setlerini durdurmayan şirketler var hala.

Dizi için üzüldüm çünkü hem başarılı gidiyordu hem de kemik bir kitlesi vardı. Ama senaryo ekibinin değişmesi, sürekli verilen aralar şanssızlığı oldu. Şimdi de bu...

Mehmet Ali Nuroğlu’na da helal olsun 👏🏼

• Beğendim
Reactions: Angelica
Mehmet Ali Nuroğlu'nun tepkisini tüm oyuncuların göstermesi lazım. Gerçi hiçbir insan işini mağdur etmeyi istemez ama bundan başkasından da anlamaz bazı yapımcılar.

Star için üzüldüm çünkü bu sezon tutan nadir dizilerindendi ve son haftalarda AB'de çok düşse de Total'de iyi gidiyordu sezon sonuna kadar gidebilirdi. Geçmiş olsun.

Mehmet Ali Nuroğlu'ya tebrikler, seti devam eden tüm oyuncuların aynı davranışta bulunması dileğiyle..

Mehmet Ali Nuroğlunu ayakta alkışlıyorum ama çok iyi yapmış virüs durumu olmasa bu dizi yine biterdi diye düşünüyorum senaryo berbatlaşmıştı