Guruldayan Kalpler'in Afişi Çıktı!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Aserat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
67,713
Puanı
1,061
Yapımcılığını Barakuda Film'in üstlendiği Guruldayan Kalpler'den haber var!

Filmin afişi sonunda ortaya çıktı. Yönetmenliğini Ömer Uğur'un yaptığı filmin başrollerinde Necip Memili, Algı Eke, Devin Özgür Çınar ve Fırat Tanış'ın yanı sıra, Ünal Yeter, Tanju Tuncel, Uygar Özçelik, Ali Tutal, Barış Başar, Sevilay Şimşek ve Hakan Meriçliler gibi başarılı isimler de rol alıyor. Senaristliğini ise Caner Güler'in üstlendiği yapım, Yaşar adında bir adamın Hülya isimli bir heykeltraşın yanında işe başlamasıyla gelişen komik olayları anlatıyor.

İlk gösterimini Altın Portakal'da yapan ve Uğur'a Film-Yön En İyi Yönetmen ödülünü kazandıran filmin gösterim tarihi ise 20 Şubat 2015.

10671489_712448705506290_1949897984383137574_n.jpg

Son düzenleme:
Farklı bir afişi daha vardı Altın Portakal zamanında yayınlanan, değiştirmişler demek. Vizyon tarihi kesin olarak açıklansa keşke, gerçi ekibin kendisinin bile haberi yok sanırım kesin vizyon tarihinden sadece Şubat'ta olduğunu biliyor herkes. :D

Devin özgür cinari ben fetih 1453 un basrolundeki adam saniyodum 😱
Devrim Evin o. Devin Özgür Çınar ise afişin en sonundaki kadın... :D

Aa gördüm :)
Ismi çok degisikmis :)
Devin ile Devrim'i karıştırman normal tabii... :)

Son düzenleme:
Afiş gayet iyi olmuş. Yapım şirketi ve Ömer Uğur dışında Boynu Bükükler kadrosundan birçok isim var. Sevilay Şimşek, Barış Başar, Ünal Yeter ve Ali Tutal Sedef'i de alaydınız. :D

Bu arada filmin vizyon tarihi 20 Şubat 2015 olarak açıklanmış.​
Daha çok varmış, ama iyiymiş. Umarım geniş dağıtımı çıkar da ben de rahat rahat izleyebilirim. Sen zaten kesin izlersin @Tzira... :)