'Gurbette Aşk' Final Yapıyor!

Özgür

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
29,284
Puanı
1,060
TRT1'in sevilen dizisi final yapıyor.

Başrollerinde Gökhan Alkan, Müge Boz, Cezmi Baskın ve Wilma Elles'in olduğu Hisseli Harikalar Yapım imzalı sevilen dizi Gurbette Aşk bir türlül bekleneni veremeyince final yapıyor. Yayın hayatına Pazar günü başlayan ancak geçtiğimiz haftalarda Salı gününe geçen dizi önümüzdeki hafta yayınlanacak olan bölümüyle final yapacak.

Gurbette Aşk, Final Bölümüyle 11 Şubat Salı akşamı 22.55'de TRT1'de!

roAAijG4Je2aObnPUe4JSsDh.jpg

TRT1'in sevilen dizisi final yapıyor.

Başrollerinde Gökhan Alkan, Müge Boz, Cezmi Baskın ve Wilma Elles'in olduğu Hisseli Harikalar Yapım imzalı sevilen dizi Gurbette Aşk bir türlül bekleneni veremeyince final yapıyor. Yayın hayatına Pazar günü başlayan ancak geçtiğimiz haftalarda Salı gününe geçen dizi önümüzdeki hafta yayınlanacak olan bölümüyle final yapacak.

Gurbette Aşk, Final Bölümüyle 11 Şubat Salı akşamı 22.55'de TRT1'de!

roAAijG4Je2aObnPUe4JSsDh.jpg

final yapmakta geç kalmış?

Wilma Elles'in bu dizide olduğunu bilmiyordum desem? :( Doğru karar olmuş bitmesi..

Wilma Elles'e üzüldüm, kendisini yeni drama projelerinde görürüz umarım..

Samimi ve sicak bir diziydi. Pazar günü yayinlandigi zamanlar izliyordum. Sali o saatte tutmasi zordu zaten. Emegi gecenlere tesekkürler.

Wilma Elles yüksek reytinglerle başladığı dizi hayatına düşük reytinglerle devam ettiriyor. Hiç iyi olmadı Wilma için bu :D

Bir Yastıkta'yı nasıl bu diziye çevirdiler anlamadım zaten. Wilma Elles artık iyi seçimler yapmalı..