GTA V,2012'de yüzünü gösterebilir

Cenation

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
251
Puanı
455
GTA V hakkında uzun süredir söylentiler bulunuyor. Hatta bir ara oyunda seslendirme yapacak kişilerin bulunduğu listeler yayımlanmış, Rockstar'ın aldığı domain adresleri listelenmişti. Tabii ki bu adreslerin yeni GTA oyunuyla ilişkili olduğu iddia edilmiş, ama hiç bir zaman yapımcı firmadan net açıklama gelmemişti.

Gamespot, söylenti denizine yeni bir gemiyle yelken açtı. Sitenin belirttiğine göre, GTA V'in 2012 yılında görücüye çıkması çok büyük bir ihtimalmiş.

GTA serilerine hastayımdır. :D Lakin GTA IV bile oynayamadım doğru düzgün. Masaüstü bilgisayarım olmadığından ve dizüstü bilgisayarımda çok kastığından pek kısmet olmadı. Gerçi başlasaydım haftalarca başından kalkamazdım. :) IV' ün üstüne daha ne ekleyebilirler çok merak ediyorum.

GTA serisine sevmeyen birisini bulmak çok zor :) tabi GTA IV'ün üstüne ne ekliyceklerini merak ediyorum.

Serinin en güzel oyunu bence tartışmasız Vice City' ydi. San Andreas' la birlikte oyunun tadı biraz kaçtı. GTA IV ise çok teknik, kasmadan oynayamadığım için hiç eğlenemedim. GTA' nın tepeden oynanan ilk oyunlarıda çıktığı döneme göre çok başarılıydı. :)

GTA IV bilgisayara ilk çıktığında çok kasıyordu bunun nedeni konsol oyununu alıp pc oyunu yaptılar ve hiç de iyi optimizasyon yapmamaları ama şimdiki pclerde rahat oynanıyor.