GTA IV grafikleri ile San Andreas oynamak!

Dr.Who

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
91
Puanı
185
Oyunlarla şöyle ya da böyle ilgilenip, Grand Theft Auto: San Andreas'ı duymayan yoktur herhalde. Hangimiz, Los Santos'u, San Fierro'yu ya da Las Venturas'ı unuttu ki...

Peki ya bu bölümleri GTA IV'ün geliştirilmiş grafik motoru ile yeniden oynamaya ne dersiniz?

Mod yapımcılarının yeni hedefi, modern klasikler arasında giren San Andreas'ı, GTA IV grafikleri ile yeniden hayata geçirmek. Şu anda oynanabilir bir sürümü yok ama tanıtım videosuna bakıp heyecanlanmamak elde değil.

Kim bilir, belki de bu azimli arkadaş mod'u tamamlar da San Andreas haritalarını bir de HD kalitesiyle arşınlarız...

Moderatörün son düzenlenenleri:
GTA IV çok kasıyor, Vice City' nin yeri ayrıdır. :) San Andreas' ta harita aşırı büyük olduğu için sarmamıştı beni çok.

Gta IV en önemli kasma sebebi iyi optimize yapamamışlar.Benimki GTA IV'ü sistem gereksinimlerine göre rahat kaldırırken ama oynadığımda kasıyordu.

yaklaşık 7 patchi vardı ben patchsiz 15 fps alırkn aynı ayarda tüm patchler yüklü halde 40 fps aldım

Çoğu oyunu bu şekilde yenileyip satışa sunulacağını duymuştum.Oyun sektöründeki revizyon diyelim biz buna

Ati ekran kartı olsa neyse diycemde NVIDIA bugune kadar oyunlarda bi sorun yaşamadı.

Forum İstatistikleri

Konular
176,594
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy