PS5 almam da Pc'ye ekran kartı alabilirim bakalımPS de tadı daha farklı oluyor ama daha çok PC oynadım ben
2026 daha 1 seneden fazla var alırsın belki 5 i kim bilir
Bende bu aralar 5 oynamak istiyorum. Şu izleyecegim dizi filmler bitsin de
PS5 almam da Pc'ye ekran kartı alabilirim bakalımPS de tadı daha farklı oluyor ama daha çok PC oynadım ben
2026 daha 1 seneden fazla var alırsın belki 5 i kim bilir
Bende bu aralar 5 oynamak istiyorum. Şu izleyecegim dizi filmler bitsin de
Ekran kartlarını napiyorsun madencilik felan miPS5 almam da Pc'ye ekran kartı alabilirim bakalım
Yok ya oyun için alıcam işte. Eskisinin hali yok ki satayım gt 1030 benim ekran kartı eski oyunları oynuyorum pcdeEkran kartlarını napiyorsun madencilik felan mi
Eskisini sat ikinci el al o da oyun oynatır
Evet 1030 ise ekran kartı yenileme zamanı gelmiş oyun içinYok ya oyun için alıcam işte. Eskisinin hali yok ki satayım gt 1030 benim ekran kartı eski oyunları oynuyorum pcdeGarip bir şekilde ama Detroit falan kaldırdı geçen ay ben de anlamadım
Etiket için teşekkür ediyorum
Ben de bu aralar strateji oyunlarına sardım. Daha dün Ancestors Legacy isimli bir oyuna bakmıştım. Baya sarıyor ama zor. 15 temmuzda da bir başka strateji efsanesi Stronghold Crusader: Definitive Edition çıkıyor. Onu da merakla bekliyorum. Eğer korku oyunlarını da seviyorsan The Inn-Sanity öneririm. Gerilimli.Etiket için teşekkür ediyorum
Dün çok geç saatte görmüştüm sonra yazmayı unuttum. 12 yıldır bekliyoruz bu efsanenin çıkmasını. Çok güzel görünüyor. Beklediğimize değecek gibi. Tabii benim 5 yıllık pc nin kaldıracağını hiç düşünmüyorum. Oyun çıkmadan önce yıllık bakımına götürsem iyi olacak
Strgonhold en sevdiğim oyunlardandir. Stronghold ve Crusader. Dönüp dolaşıp indirip oynarım çoğu zamanEtiket için teşekkür ediyorum
Dün çok geç saatte görmüştüm sonra yazmayı unuttum. 12 yıldır bekliyoruz bu efsanenin çıkmasını. Çok güzel görünüyor. Beklediğimize değecek gibi. Tabii benim 5 yıllık pc nin kaldıracağını hiç düşünmüyorum. Oyun çıkmadan önce yıllık bakımına götürsem iyi olacak
------
Ben de bu aralar strateji oyunlarına sardım. Daha dün Ancestors Legacy isimli bir oyuna bakmıştım. Baya sarıyor ama zor. 15 temmuzda da bir başka strateji efsanesi Stronghold Crusader: Definitive Edition çıkıyor. Onu da merakla bekliyorum. Eğer korku oyunlarını da seviyorsan The Inn-Sanity öneririm. Gerilimli.
2.oyunu modern oyun dünyasında geri kalmıştı maalesef. O ruhu kaybetmişti ama yine 50 saatim vardır o oyunda daStrgonhold en sevdiğim oyunlardandir. Stronghold ve Crusader. Dönüp dolaşıp indirip oynarım çoğu zaman
Strgonhold 2 sarmadı ama beni.
Korku oyunları tek kişilik sevmiyorum l4fd 2 yi grup olarak oynuyorduk bir ara.
İlk oyun güzeldi stronghold da ama favorim Crusader. Hizli savaş taktikleri ile oyuna daha çabuk bağlanıyorsun diğerinde görevler kısa oluyor2.oyunu modern oyun dünyasında geri kalmıştı maalesef. O ruhu kaybetmişti ama yine 50 saatim vardır o oyunda dayeni gelecek oyun ilk oyunun gelişmiş hali olacak. Yeni birimler görevler gelecekmiş. Daha önce diğer oyunun revizesi yayınlanmıştı hatta onu da söylemiştim galiba
Online korku oyunlarında favorim dead by daylight ve Outlast trials oyunları. O tarzda oyun az çıkıyor. L4d 1-2 oyunlarında yanlış hatırlamıyorsam steamde 1000 saatim vardıronun da 3.oyunu bir gelemedi. Eski ekibi ona benzer bir oyun yapmıştı geçtiğimiz yıllarda Back 4 Blood diye ama o pek sarmadı beni. O kadar güzel oyunlar çıkıyor ki ara ara. Ancak steam dolar kuruna geçtiğinden beri güncel, çıktığı gibi oyunları alamıyorum maalesef. Bir kaç ay-yıl sonra alabiliyorum kaliteli oyunları
Öyle online oyunları o yüzden sevmiyorum. Oyunu bir heves alıyorum oynuyorum. Oyuncular beğenmeyip birden sunucular boşalınca elde kalıyor oyunİlk oyun güzeldi stronghold da ama favorim Crusader. Hizli savaş taktikleri ile oyuna daha çabuk bağlanıyorsun diğerinde görevler kısa oluyor
Korku oyunları çok benlik olmuyor ya korkamiyorum. Solo da sevmiyorm. Arkadaşlarla oynayınca eğlenceli oluyor işte beraber
Evet dolar kuru işi kötü vurdu Steami ama yine iyi dayanmıştı çok çok ucuza ürün alıyorduk
O değilde bu steamim artifact oyunu vardı yeni çıkmıştı kart oyunu ona çok para yatırmıştım ben oyun sonra beğenilmedi elimizde patladı. Yayıncı olma hedefim vardı güzel destelerle ama gitti hepsi malesef. Oynadık bir kumar
Hadi ya büyük geçmiş olsun. Bir oyuncunun hesabı demek hayatı demek. Özellikle Steam hesabı herkesin gülü gibiÖyle online oyunları o yüzden sevmiyorum. Oyunu bir heves alıyorum oynuyorum. Oyuncular beğenmeyip birden sunucular boşalınca elde kalıyor oyunbenim bir kere steam hesabım çalınmıştı. 2013 den beri biriktirdiğim kartların çoğunu satıp adam kendine hediye oyunlar almıştı. Acım depreşi bak şimdi
Yok ya bir oyuna Türkçe yama ekliyim derken truva virüsüne basmışım ne kadar hesabım varsa havuza düşmüş herkes kullanmıştıHadi ya büyük geçmiş olsun. Bir oyuncunun hesabı demek hayatı demek. Özellikle Steam hesabı herkesin gülü gibi
İnternet kafede mi açmıştın hesabı nasıl çalınıyor ki
İyi yine kurtarmışsın hesabı kartlar gitse deYok ya bir oyuna Türkçe yama ekliyim derken truva virüsüne basmışım ne kadar hesabım varsa havuza düşmüş herkes kullanmıştıama anlamadığım mail onda şifresini değiştirmedi bile hesabın. Ben steame bildirdim durumu ki dediğin gibi çalınmasından en korktuğum hesap steam hesabım. Sonra bir daha giremedi ya da girmeditüm bilgilerini değiştirdim tabii. Bu arada steam hesabımda ikili doğrulama var (hani şu sürekli değilen geçici şifre geliyor ya telefona ondan) ona rağmen hesaba girmeyi başarmıştı.
İyi de para cukkaladı adam bu arada. Onunla iki üç iyi oyun alabilirdimİyi yine kurtarmışsın hesabı kartlar gitse de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?