Grinin Elli Tonu

primavera

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
527
Puanı
234
Yetişkin kitabı olarak satılması biraz ön yargıyla yaklaşmanıza neden olabilir. Hatta kitabı okurken bazı kısımların çok fazla tekrarlanması sizi biraz sıkabilir de ama kitaba genel olarak bakarsak karakterlerin o an neden öyle düşündükleri neden böyle karar verdiklerini sorgulattığından ve sizi baya bir merak içinde bıraktığından dolayı geçer not alabilen bir kitap
Not: karanlığın elli tonunu okuyorum ilerleyen kısımlarda ne olur bilmiyorum ama şuanda karakterimiz bay grey tamda aşık olunacak bir insan :D
@xemrexxx @Forumdash @RüzgarGülü @ceva bu kitap sizin ilginizi çekebilir :F

Son düzenleme:
cümleyede yetişkin kitabı olarak başlamıştım zaten :F Romantik, özgürleştirici ve kesinlikle bağımlılık yaratıcı... Bu roman dengenizi sarsacak, sizi ele geçirecek ve ebediyen sizinle kalacak.

Edebiyat ögrencisi olan Ana Steele, genç girişimci Christian Grey'le röportaj yapmaya gittiğinde son derece çekici, zeki ve sinir bozucu bir adamla karşılaşır. Toy ve masum Ana, bu adama duyduğu arzu karşısında şaşkına döner ve adamın gizemli doğasına rağmen ona yakınlaşma arzusuyla yanıp tutuşur. Ana'nın güzelliği, zekâsı ve özgür ruhuna direnemeyen Grey de onu istediğini kabul eder, ancak şartları vardır...

Grey'in sıra dışı erotik istekleri karşısında şoka uğayan ama bir yandan da heyecana kapılan Ana tereddüde düşer. Büyük başarısına rağmen -çokuluslu şirketleri, uçsuz bucaksız serveti ve sevgi dolu bir ailesi vardır- Grey şehvete esir olmuş ve hükmetme hırsı olan bir adamdır. Çift, cüretkâr ve tutkulu bir fiziksel ilişkiye yelken açarken, Ana, Christian'ın karanlık sırlarını ve kendi gizli arzularını keşfeder.

Karakterleri hayal et bari:F:F @primavera sanırım görüntüler white color dizisinden:X

[video=youtube_share;PF0nDnalP-M]http://youtu.be/PF0nDnalP-M[/video]

dizi olduğunu söylemesen izleyince filmi çıkmışmı bile derdim :D ama kitapta asıl çekici olan adam psikolojik sorunları nasıl öyle bir insan olduğu :T: :D

Hay elimi eşek arısı soksun :X Çıksın izlerim.O değilde biz bunun resimlisini kitap rafımızda saklasak evde kıyamet kopar :F:F Yazılı olunca okumaya usenıyorlar heralde:F:F

@xemrexxx film olsa seve seve izlersin ama kitap olunca kaç :F

heh işte bende onu diyorum hayal gücü kitaplar onun için her şekilde filmlerden iyidir :D

@primavera için kötü en başta benim gibi kitap okumayanlar için iyi haber.Film yapılacak mı yapılmayacak mı hala net bir haber yok ama film için bazı yönetmenler aday olmak istiyormuş ve hatta kendileri cast yapıp denme çekimlerine bile başlamişlar:X

@Forumdash kabul etmiyorum bunu yapılmamalı kitap mahvedilmeli işin kötüsü sadece abazalar izleyecek :q

Neden öyle diyorsun @primavera Sanat aşkımı engelleyemezsin çekilecek o film:X Hep aksiyon olmaz biraz şehvet lazım sinema sektörüne P*** gözüyle bakmam abaza gibi izlemem merak etme:X