GRIFFIN Haber Bülteni | 8 Temmuz Pazartesi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Kaç Puan?

• 3

Oy: 0 0.0%
  • 4

Oy: 1 9.1%
  • 5

• 6

• 7

• 8

• 9

• 10

• 11

• 12

• 13

Oy: 2 18.2%
  • 14

• 15

Oy: 5 45.5%

• Kullanılan toplam oy
    11
  • Anket kapatılmış .

DR

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
10,019
Puanı
1,061
pph0d.jpg

GRIFFIN Haber Bülteni'ne Hoşgeldiniz.

Haberin nabzını GRIFFIN'de tutmaya başlıyoruz.

Şimdi gelelim başlıklara.

1. Forum'un 1 gün kapalı olması üyeleri nasıl etkiledi. Kimler giriş yapmayı kaç kez denedi. Peki giriş yapamayanlar nereye baş vurdular. Forum kapandıktan sonra giriş azaldı mı? Peki sorun neydi?

2. Bugün itibariyle forumda yeni kanallar kuruldu, rekabet başladı. GRIFFIN, Kanal D, TvEn, AT TV, fx TV'nin kurulduğu bu günde yepyeni heyecanlar, yepyeni programlar başladı. Peki kimler neleri takip edecek?

3. FF Haxball Şampiyonlar Ligi başladı. Peki kimler katılıyor?

4. Ramazan geldi. Forum üyeleri oruç tutacak mı? Peki oruçta sizi susatmayacak yiyecekler neler?

Evet başlıkları gördük geçelim haberlere.

- 1 -

Forum dün itibariyle dabah saatlerinde kapandı. Kapanma 1 gün sürdü, ama forumu 1 gün içinde ziyaret eden onlarca üye ve yüzlerce misafir foruma giriş yapamadı. Peki üyeler bu durum ile ilgili ne söylüyorlar bakalım.

xBUGRAx: Geç uyandım o gün. Foruma 14.00 gibi giriş yaptım. Fazla sıkılmadım erken uyansaydım sıkılırdım tüm gün. Forumun Facebook sayfasını takip ettim. OzaN'ın açıklamasını gördükten sonra fazla girmeyi denemedim.

Peki durum ile ilgili bakalım OzaN ne açıklama yaptı?

S.G.A.T.:
Forum benim haytımda hatrısayılır bir yeri var.o yüzden çok iyi geçti diyemem,foruma girmek isteyip te girememek sinirbozucu bir durumdu.FF cidden bağımlılık yapıyor
internetin haberi griffin haber bülteni`ne buradan teşekkürler.

OzaN:
Datacenter'da yani yüzlerce sunucunun bulunduğu bir yerde elektrik kesintisi olmuş ve güç kurtarma çalışmamış. Bunun sonucunda sunucu hatalı bir şekilde kapanmış ve sitenin veritabanında sorun olmuş. Benim hemen düzeltebileceğim bir sorundu fakat panele giriş yapamıyordum bütün gün sunucunun bağlı olduğu firmadan cevap bekledim fakat onlar da diğer bozulan sunucularla ilgilendikleri için anca gece yarısı yanıt verebildi.

Ayda, yılda bir olan bir kesinti ama maalesef çok kötü etkiledi. Sunucu firmanın bu olayı yönetemeyişi de çok kötüydü ne yazık ki.

- 2 -

Bugün itibariyle yepyeni 5 kanal kuruldu. Kanallar kurulmadan günler önce projelerini tanıttılar. Kanallar sıkı proje hazırlığı içindeler. OzaN günler öncesinde bölüm ile ilgili bazı kurallar getirdi. Bakalım üyeler kanallar ile ilgili ne düşünüyorlar?

XanTier:
-Ehem ehem. Hangi kanal bu? Gri... Griffin. Hah, Griffin. Güzel isimmiş. Her neyse. Malumunuz son günlerde bazı kanallar kuruldu FovaroForumum.Net'te. Ve her kanal kendince yapımlar yapıyor. Yaz geldi ve diziler sezon finali yaptı. Eski TV kanalları boşa düşmüşken kurulan yeni kanallarla yazı güzel geçireceğimizi düşünüyorum.
-Hemen hemen hepsini takip etmeyi düşünüyorum. Biraz fazla olduğu için zor olsa da imkansız değil.
-Genel olarak baktığımda sizin kanal ve TVen'de çok fazla yapım var. Bence bu kadar çok olması kanalın zararına olacaktır. Ama ters de tepebilir tabiiki. AT TV'de makul sayıda yapım varken, Fx TV de sürekli garip şeyler oluyor. Aralarından favorim ise sizin kanal. Bu arada logosu pek güzel değil. Yol yakınken değiştirin. En azından reng
ini.

berkann:
Kanal işi senaryo bölümünü hareketlendirdi. Kanal sayısı da uygun. Bir çok iyi iş çıktı. Ben özellikle yarışmaları takip etmeyi düşünüyorum. Dizi olarak Forumdash'ın dizilerini, 007At'ın dizisini, Reytinger'in dizisini ve tabiki de Kurtlar Vadisi: Destere Operasyonu. :D Bence TvEn ve Griffin daha iddialı gibiler. Tabi Kanal D ve At Tv'de sürpriz yapabilirler. :)

KK|Batman:
Kanal meselesini açıkcası çok saçma buluyorum.Yalan Dünyayı takip edeceğim.Benim gözümde hiçbir kanal iyi değil o yüzden iddialı bunun nedeni ise saçma bulduğumdandır.

- 3 -

Forumumuzun en sevilen etkinliklerinden olan FF Haxball Şampiyonlar ligi başladı. Katılım henüz devam ediyor. 2. Sezonuna gelen etkinlik büyük merakla bekliyor. Özellikle forum üyelerinin Ramazan'ın gelişiyle Haxball'a daha da merak göstereceği aşikar. Bakalım yine sahur turnuvaları olacak mı? Katılım şimdilik 11 kişilik ama daha da artacağına eminiz.

1- OzaN
2- Billy Kane
3- Orcun_22
4- takas
5- mrt-06
6- kvp
7- RevaN
8- Reytinger
9- KK|Batman
10- 34rcp44
11- emreemreu

- 4 -

Evet, 11 ayın sultanı Ramazan geliyor. Forumda neredeyse herkes oruç tutacak. Öncelikle Oruç tutanlara Allah Kabul Etsin diyoruz. Malum bu yaz gününde, en sıcak dönemde Oruç tutmak bir hayli zor olacak. En zoru da susuzluk olacak. Peki susuzluğu yatırtmak için neler yapmak lazım. İşte yapılacak olanlar.

1. Sahurda Peynir yemeyelim!

Peynir bir hayli tuzlu olduğu için sahurda pek tercih etmemeliyiz, çünkü, peynir yersek susuzluk daha da bastırabilir.

2. Susuzluğa dayanmak için Karpuz Şart!

Sahurda bol bol karpuz yiyelim. Çünkü, karpuz fazlaca sulu bir meyve olduğu için susuzluğa iyi gelir.

3. Yeşil Çar Susuzluğa Birebir!

Sahurda yeşil çay içersek çok daha iyi olur. Çünkü, yapılan araştırmalar yeşil çayın susuzluğu bastırdığını gösteriyor.

Bir daha Oruç Tutanlara Allah Kabul Etsin diyoruz.

GRIFFIN Haber Bülteni burada sonlanıyor. Haberin nabzını tutmaya devam edeceğiz. Takipte olun. Herkese iyi akşamlar...

Son düzenleme:
Güzel olmuş haber. pompy'ninkinden iyi :A

En güzel ropörtaj benimki olmuş :X

Arkadaşlar aslında Haber Balteni Jenerikte hazırlamıştım ama youtube`a yükleme sırasında hata oluştu. İnşallah yarın jenerikle beraber geleceğim. :D

- - - Ekleme - - -

@KK|Batman 'in cevabı konuya eklenmiştir. :)

@RevaN adını mi degistin laaaaaa : bağır: programın önüne geçti bu mevzu.

Forumdash tarafından mobilden yazılmıştir

Okumuştum zaten. Şimdi puanı veriyorum: 13/14 @EveN
Güzel ancak çok güzel değil :X