Tebrik ederim agaEyvallah beyler reytingden anlamayınca anca bu kadar yazabiliyorum ama hepinizden yaşlıyım. 😎
@sokak sanati bu arada ben Darlyciyim.
Yastan kasatım foruma katılma yılımdı.Tebrik ederim agaBu arada forumda en kucuklerden birisin ne en yaslisiBen bile 19 yasindayim @takas bile 21 yasinda en yasli @china_shangai abimiz 50 yasinda
Tamam o halde kusura bakma agaYastan kasatım foruma katılma yılımdı.
atma kadir din kardeşiz daha yeni 40 oldumTebrik ederim agaBu arada forumda en kucuklerden birisin ne en yaslisiBen bile 19 yasindayim @takas bile 21 yasinda en yasli @china_shangai abimiz 50 yasinda
Nickinin anlamı Büyük Osmanlı demek.tebrikler @GreatOttoman seni ilk önce 2014 favori üye oylamalarında görmüştüm
sonra the walking dead ortamında daha sık görmeye basladım umarım daha aktif olursun😉
ayyy bu arada nickinin anlamı nedir ilginç ama çekici bir nick 🙂🙂🙂
Nickinin anlamı Büyük Osmanlı demek.
tşşk anlamını bilmesemde oyüzden ilgimi çekmiş demekki yada kanmı çekmişd esem artık hahah
50 mi yok deve 60 deseydin abimizi ihtiyar yaptın iyiceTebrik ederim agaBu arada forumda en kucuklerden birisin ne en yaslisiBen bile 19 yasindayim @takas bile 21 yasinda en yasli @china_shangai abimiz 50 yasinda
50 degil miydi ya50 mi yok deve 60 deseydin abimizi ihtiyar yaptın iyice
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?