Film harikalar yaratan olağan üstü bir işmiş.Çok beğendim.
Aslında ilk başlarda sıkıldım bilmediğim terimlerle dolu sade uzayı gösteren bir film vardı ama öyle bir açıldı ki film ne olduğunu şaşırdım.Resmen filmin içinde hissettim kendimi.
Sandra Bullock Ryan rolüyle filmi tek başına götürmüş.Çokta iyiymiş.Her oynadığı sahneden aynı duyguları hissettim çok iyiydi.
Efektler harikaydı.O nasıl bir dünyaymış öyle çok sevdim.
Uzayı hiç tanımayan biri olarak bu kadar aklıma yatırmaları büyük bir şey yönetmenide çok sevdim.Hiç bilmediğim bir konuyu acayip sürükleyici anlatmışlar ve Görsel şölende olağan üstü olunca tadından yenmedi.
Sesler müzikler olağan üstüydü.Duyguları genel olarak kabartan noktarın başındaydı müzikler.
En iyi film bence de olamaz ama en iyi kadın oyuncu şuanlık hissettirdiği olağan üstü duygularla Sandra Bullock olmalı.
Son sahne denildiği gibi ok iyiyddi.Ryan'ın ayağa kalkamama sahnesi.
Teknik anlamda da daha iyisi çıkmaz.Kesinlikle en iyi.
Yönetmenliktede boy gösterebilir ki başka bir katagoride de olayı olamaz filmin.
Eksiklikleride vardı tabi filmin.Ama bu eksiklikleri ilk başlarda yaşayıp sonlara doğru hiç hissetmemem filme olan genel bakışımı değiştirdi tabi ama önemli değildi galiba.Sadece ilk sahnelerde az biraz sıkıldım.
Filmde en sevdiğim sahne Son sahnelerin tamamı.Rus istasyonuna vardıktan sonra ardı ardına kopan olayların hepsi şahaneydi.
En sevdiğim karakter:Ryan tabi ki.
Filme Puanım:İlk sahneler sebebiyle 0.5 puan kırarak 9.5/10 diyorum.