Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
Uzun süredir her yerde konuşulan bir filmdi ve izlemek bugüne kısmet oldu. Filmi izlemeden önce beklentim yüksekti ve beklentilerimide genel olarak karşıladı.Senaryo olarak öyle çok iyi mükemmel diyebileceğimiz bir senayosu yoktu ama olan senaryoyuda çok iyi kullanmışlar bence. Bazı yerlerde bayaa gerildim ve heyecanlandım.[spoiler]Özellikle Clooney reyizin geri geldiği sahnede kurtuldu diye sevinmiştim ama rüya olduğunu görünce üzüldüm.[/spoiler] Görsellik olarak muhteşemdi ama. Bir ara kendimi öyle kaptırdım ki içerden babam seslenince dünyaya indim sandım Sandra Bullock çok iyi bir performans göstermiş ve Oscar'ı alabilir diye düşünüyorum tabi diğer filmleri izlemedim daha ama en güçlü adaylardan biri Sandra Bullock bana göre. Clooney reyiz pek gözükmesede yinede olduğu sahnelerde iyiydi. İlk defa bir Uzay filmi izledim ve beğendim, diğer uzay filmlerinede şans doğdu böylelikle. 9/10
Uzun süredir her yerde konuşulan bir filmdi ve izlemek bugüne kısmet oldu. Filmi izlemeden önce beklentim yüksekti ve beklentilerimide genel olarak karşıladı.
Senaryo olarak öyle çok iyi mükemmel diyebileceğimiz bir senayosu yoktu ama olan senaryoyuda çok iyi kullanmışlar bence. Bazı yerlerde bayaa gerildim ve heyecanlandım.
[spoiler]Özellikle Clooney reyizin geri geldiği sahnede kurtuldu diye sevinmiştim ama rüya olduğunu görünce üzüldüm.[/spoiler]
Görsellik olarak muhteşemdi ama. Bir ara kendimi öyle kaptırdım ki içerden babam seslenince dünyaya indim sandım
Sandra Bullock çok iyi bir performans göstermiş ve Oscar'ı alabilir diye düşünüyorum tabi diğer filmleri izlemedim daha ama en güçlü adaylardan biri Sandra Bullock bana göre.
Clooney reyiz pek gözükmesede yinede olduğu sahnelerde iyiydi.
İlk defa bir Uzay filmi izledim ve beğendim, diğer uzay filmlerinede şans doğdu böylelikle.
9/10