Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
Birkaç değişiklik yapıyorum yorumumda. Öncelikle Sandra Bullock hakkında galiba fazla temkinli yaklaşmışım. En büyük 2 favoriden birisi gibi, hatta kazanma ihtimali de bir hayli yüksek benim nezlimde. Fikrimin değişmesindeki en büyük sebep rolünün zorluğunu da düşünmem oldu. Kate Blanchett'i izleyip ona göre konuşmak lazım ama Oscar için iyi bir yarış olacak gibi...Senaryo'daki düşüncemi de açıklayayım; bence uzayda geçen olaylar falan çok iyi ama, diyalog kısımları tam beğenmemiştim ve sıkılmıştım açıkçası. Şimdi bu konu hakkında da düşüncem bir nebze değişti. Diyaloglar kötü değilmiş o kadar. Ama yine de çok iyi değildi. Bunu da tekrarlıyayım.Bu arada:[spoiler]Filmin sonu(dünyaya iniş kısmı) Apollo 13' e çok benziyor. Bu da iyi mi kötü mü bilemedim. [/spoiler]Son olarak 'En İyi Film' oscarı hakkındaki düşüncem değişmedi. Kazanma ihtimali düşük bence.Bu arada en iyi uzay filmi benim için hala Apollo 13. Bu düşüncemde pek değişecek gibi değil. Puanım: 8/10
Birkaç değişiklik yapıyorum yorumumda.
Öncelikle Sandra Bullock hakkında galiba fazla temkinli yaklaşmışım. En büyük 2 favoriden birisi gibi, hatta kazanma ihtimali de bir hayli yüksek benim nezlimde. Fikrimin değişmesindeki en büyük sebep rolünün zorluğunu da düşünmem oldu. Kate Blanchett'i izleyip ona göre konuşmak lazım ama Oscar için iyi bir yarış olacak gibi...
Senaryo'daki düşüncemi de açıklayayım; bence uzayda geçen olaylar falan çok iyi ama, diyalog kısımları tam beğenmemiştim ve sıkılmıştım açıkçası. Şimdi bu konu hakkında da düşüncem bir nebze değişti. Diyaloglar kötü değilmiş o kadar. Ama yine de çok iyi değildi. Bunu da tekrarlıyayım.
Bu arada:
[spoiler]Filmin sonu(dünyaya iniş kısmı) Apollo 13' e çok benziyor. Bu da iyi mi kötü mü bilemedim. [/spoiler]
Son olarak 'En İyi Film' oscarı hakkındaki düşüncem değişmedi. Kazanma ihtimali düşük bence.
Bu arada en iyi uzay filmi benim için hala Apollo 13. Bu düşüncemde pek değişecek gibi değil.
Puanım: 8/10