Konuya cevap cer

Bugün izledim filmi. Film grafik olarak doyurucu olsa da içerik olarak sınıfta kaldı benden.

Baktığımız da, uzun zamandır gündemde olan bir film. Haliyle beklenti de artıyor. Ama çoğu uzay filmleri gibi bu filmi de beğenmedim.

Grafik olarak büyük iş var filmde. Fakat iş senaryoya gelince tökezlemiş. Sahne aralarında geçen diyaloglar beni tatmin etmedi. Bu tür filmlerde grafik gibi akıcı bir senaryoda çok önemli bence. Bu bakımdan bakınca film 90 dakika olmasına rağmen sıkabilmesi bende olumsuz bir etki bıraktı.

Sandra Bullock çok başarılıydı filmde. Baktığımız zaman Oscar'ın favorilerinden birisi. Bence bu ünvanı hak ediyor. Ha, kazanır mı diye sorarsanız, bana çok gerçekçi gelmiyor niyeyse.

Film zaten belli başlı kategorilerin baş favorisi onları yine kazanır. Fakat En İyi Film Oscar'ını kazanması zor. Bugüne kadar en büyük ikinci favori olarak görüyordum, fakat yanılmışım. Akademi'nin bu ödülü bu filme vereceğini zannetmiyorum.

Kısacası, bende hayal kırıklığı yarattı film. Kimilerine göre başyapıt olabilir. Fakat, benim için vasat bir filmdi.

Puanım: 7/10