"Gracepoint" İptal Mi Edildi?

sürgünüm

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
65,198
Puanı
1,059

Geçtiğimiz aylarda FOX ekranlarında büyük umutlarla ekrana sürülen Gracepoint beklenen ilgiyi tam olarak bulamamıştı. Uzun süredir dizinin iptal mi olacağı yoksa devam mı edeceği merak ediliyordu.

FOX, Gracepoint'in finalini sezon değil, dizi finali olarak duyurarak iptal sinyali verdi.

Breaking Bad'in iki Emmy ödüllü yıldızı Anna Gunn ve Doctor Who ile tanınan David Tennant'ın başrollerini paylaştığı dizi İngiliz yapımı Broadchurch'un uyarlamısıydı.

Bu kararla birlikte Gracepoint 10 bölümlük tek sezonuyla ekran macerasını sonlandıracak. Gracepoint'in ikinci sezonu olmayacak...

Başroldeki oyuncular çok iyi aslında kanal devam kararı alsa seneye başka bir hikaye ile dizi daha çok izlenebilirdi.

Geçmiş olsun, beklenen bir şeydi maalesef...

O reytinglerle zaten yenilenme ihtimali yoktu. Mini-dizi olarak tasarlandığından pek problem değil. Yeterince antoloji şeklinde polisiye var zaten piyasada.

O reytinglerle zaten yenilenme ihtimali yoktu. Mini-dizi olarak tasarlandığından pek problem değil. Yeterince antoloji şeklinde polisiye var zaten piyasada.
Başka bir hikaye ile yola devam etse izlemezmisin? Sonuçta oyunculuklarda sıkıntı yok bence problem hikayede.

anna gunn ı başka bir dizide görmek isteriz

@drstere nerdesin çık))
etiketlemeyi başarısız yapmışsın onun için mesajını yeni gördüm

anna gunn ı seviyorum ama diziyi izleyememiştim
benlik bir durum yok ?

anna gunn ı başka bir dizide görmek isteriz

etiketlemeyi başarısız yapmışsın onun için mesajını yeni gördüm

anna gunn ı seviyorum ama diziyi izleyememiştim
benlik bir durum yok ?
Sevmen yeterli oluyor artik demek)))