'GQ Men of the Year 2021' Kazananları Belli Oldu!

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
64,676
Puanı
1,061
FGwXKT9XoAYvQXd

GQ Türkiye dergisi tarafından düzenlenen Men of the Year'ın bu seneki kazananları belli oldu.

Fadik Sevin Atasoy'un sunumuyla gerçekleşen ve Youtube üzerinden canlı yayınlanan gecede 'Yılın Oyuncusu' ödülüne 'İlk ve Son', 'Kulüp' ve 'Yalancı' dizileriyle büyük sükse yapan Salih Bademci, 'Yılın Kadını' ödülüne ise son dönemde 'Bir Başkadır'daki performansıyla adından söz ettiren Öykü Karayel layık görüldü.

Gecenin tüm kazananları:
  • Yılın Oyuncusu: Salih Bademci
  • Yılın Kadını: Öykü Karayel
  • Yılın TV Yıldızı: İbrahim Çelikkol
  • Yılın Yükselen TV Yıldızı: Onur Seyit Yaran
  • Zamansızlık Ödülü: Erdal Beşikçioğlu
  • Eşitlik Ödülü: Aybüke Pusat
  • Yılın Komedyeni: Doğu Demirkol
  • Yılın Sporcusu: Mete Gazoz
  • Yılın Sanatçısı: Seçkin Pirim
  • Yılın Stil Sahibi Erkeği: Dilan Gerede Erkaya
  • Yılın Hype'ı: Berkcan Güven
  • İlham Ödülü: Murat Tabanlıoğlu
  • Yenilikçilik Ödülü: Fatih Tutak
  • Sınırsızlık Ödülü: James Harden
FGwXLLgXsAUtdwH

FGwXOBzX0AgmAo2

FGwXMEmXoAEtnHl

FGwXKvtXEAsuz5a

FGwXO8VWQAwwV0d

FGwXLm9XwAACER2

FGwXIkQWYAA7Ctc

• Olmamış
Reactions: Ahmed
Salih Bademci hak ederek almış çok sevindim Öykü de öyle Bir başkadır dizisi çok sevilmişti

GQ'nun el değiştirip Turkuvaz Grubu'na geçmesi seçimlerin de içine etmiş. Hadi İbrahim Çelikkol bir nebze anlaşılır ama Onur Seyit Yaran ne ya şaka mısınız. 🤮

Salih Bademci kesinlikle hak ediyordu çok sevindim. :Z Önce Zeynep Günay Tan'ın övgülerine duygulanmış, ardından da eşine çok güzel bir konuşma yapmış iyice aşık olmayalım da ne yapalım. :bhr:

Yine Erdal Beşikçioğlu ve Mete Gazoz da hak ederek alan isimler ama kesinlikle Yılın Kadını olarak Burcu Biricik'i görmek isterdim. Aynı yılda 3 dizi + 1 film yaparak yıla damgasını vurmasına rağmen ısrarla görmezden gelinmesi sıkmaya başladı. Öykü Karayel de başarılı bir isim ama BB etkisiyle geçen yıl alsa daha makul olurdu bence.

GQ'nun el değiştirip Turkuvaz Grubu'na geçmesi seçimlerin de içine etmiş. Hadi İbrahim Çelikkol bir nebze anlaşılır ama Onur Seyit Yaran ne ya şaka mısınız. 🤮

Salih Bademci kesinlikle hak ediyordu çok sevindim. :Z Önce Zeynep Günay Tan'ın övgülerine duygulanmış, ardından da eşine çok güzel bir konuşma yapmış iyice aşık olmayalım da ne yapalım. :bhr:

Yine Erdal Beşikçioğlu ve Mete Gazoz da hak ederek alan isimler ama kesinlikle Yılın Kadını olarak Burcu Biricik'i görmek isterdim. Aynı yılda 3 dizi + 1 film yaparak yıla damgasını vurmasına rağmen ısrarla görmezden gelinmesi sıkmaya başladı. Öykü Karayel de başarılı bir isim ama BB etkisiyle geçen yıl alsa daha makul olurdu bence.
3 dizi 1 film yapıp bi Öykü edememiş işte. :A

• İlginç
Reactions: Aserat