"Gotham" Tam Sezon Onayı Aldı!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
51,381
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com

Bu yılın en çok beklenen dizilerinden biri olan ve ilk bölümleriyle aldığı reytinglerle kanalını memnun etmeyi başaran Gotham, tam sezon onayı aldı.

Orijinalinde 16 bölüm olarak planlanan Gotham, Fox'tan gelen bu tam sezon onayıyla birlikte 6 bölüm daha uzatılarak 22 bölüme ulaşacak. Böylece geçen gün duyurduğumuz iki ABC dizisi "How to Get Away With Murder" ve "Black-ish"in ardından tam sezon onayı alan üçüncü dizi Gotham olmuş oldu.

Gotham'ın yeni bölümleri Pazartesi geceleri Fox'ta yayınlanmaya devam edecek...

FOX için bundan iyisi Şam'da kayısı. Yoksa kanaldan yeni sezon onayı almak o kadar da değil...

Ben 16 bölüm olacak ve uzama ihtimali yok diye biliyordum. Ama bence Fox diğer yapımları berbat gidince diziyi uzatmaya karar verdi. Tabii yanılıyor da olabilirim.

Şahsen 16 bölümde kalmasını tercih ederdim. 22 bölüme çıkan bir dizilerin üst düzey senaryoyla devam etmesi hiç kolay değil.

Diziyi yeni öğrendim sayılır az daha gözden kaçıcakmış.

Christian Bale'in Batman üçlemesini çok beğenmiştim ama fantastik sevmiyorum. Nedense fantastik sevmememe rağmen Christopher Nolan'ın yönettiği 3 film çok hoşuma gitmişti.

Bu dizi de başlamaya değer mi sizce??? Sonuçta bir bölüm 50 dakikadır ve 50 dakika nakittir.

Bende o 3 filmi çok beğendim keşke seri devam etseydi

Soruna gelince @Forumdash ve @destere izledi onlar cevaplayabilir ama ilk bölümü Güzelmiş

aaa bu dizide ilgi çekici birşeyler var bence isnanı kendisine çekiyor batman olmamasına rapmen sıkılmadan izledim bölümlerini ben 22 bölüm olmasından çok memenunum 2.sezon olucakmı bu arada @OzaN yoksa bu sezon biticekmi

50 değil 40 dakika civarı.

Nolan'ın üçlemesi aşmış bir olaydı onunla kıyaslamak haksızlık olur ama kendi çapında iyi sayılır. En azından Gotham ortamı iyi oluşturulmuş. En iyisi kendin deneyip görmen. Ben de şahsen deneme aşamasındayım üç bölüm itibariyle henüz kesin karar vermiş değilim uzun vadeli, sıkınca bırakırım herhalde.

Belli değil ama reytingler çok düşmedikçe olur bence 2. sezon.

aaa ozaman 15 16 bölüm olsa iyi olurmuş ilk sezonu yanı başarılı bitirme şansları daha yüksek olurdu
22 bölüm izleyicileri sıkabilir son bölümler reytingler düşerse 2.sezonda tehrikeye girer bence🙂

Son bölümlere kalmadan yenilenir bence. Eğer iyi giderse 15. bölümde falan gelebilir yeni sezon haberi ama belli de olmaz tabii.

Son bölümlere kalmadan yenilenir bence. Eğer iyi giderse 15. bölümde falan gelebilir yeni sezon haberi ama belli de olmaz tabii.
ayolll sen her hafta abd reytinglerinde gothamı sürekli kötü reyting alıyor diye not düşüyordun
ama bu konuda gotham başarılı olduğu için onay aldı yazıyor

ayolll sen her hafta abd reytinglerinde gothamı sürekli kötü reyting alıyor diye not düşüyordun
ama bu konuda gotham başarılı olduğu için onay aldı yazıyor
Kötü demiyorum ki düşüşte diyorumdur. Fox'un durumu berbat. Her dizisi 1.0 reyting civarında sürünüyor böyle bir durumda biraz daha iyi olan diziler parlak gözüküyor. Gotham 2.0 altına düşmez kolay kolay ve düşmediği sürece de diğer Fox dizilerinin çok önünde olmaya devam eder.

Bende o 3 filmi çok beğendim keşke seri devam etseydi

Soruna gelince @Forumdash ve @destere izledi onlar cevaplayabilir ama ilk bölümü Güzelmiş
gotham a istemeyerek başladım türü sevmememe rağmen ama özellikle üçüncü bölümden sonra diziyi severek izliyorum güzel gidiyor başrol gordon itici değil onun yanında kedi kız benim en büyük favorim penguende işin rengi tadı tuzu şimdilik iyi gidiyor umarım bozmaz

tabi biraz önce the affair izledim the affair de dominic west beklediğim bir dizi ortaya çıkarmış harika süperdi the affair den önce gotham için bu soruyu sorsan gotham ı daha çok övebilirdimde, affair den sonra gotham got kaldı
)

Ahaha
bende bakıcam o diziye sen begendiysen tamamdır

Ahaha
bende bakıcam o diziye sen begendiysen tamamdır
mutlaka başla süperdi ya

ama @OzaN the affair için beni uyarmadı, millet çevremde varken izlemeye başladım öyle sahneler varki ikide bir ekranı değiştirmek zorunda kaldım
pek aileyle izlenecek bir dizi değil tek izle zevkini çıkar

Bak bunu söylemen iyi oldu bilmiyordum senden öğrendim şimdi tamam tek başıma bakarım bu diziye

Showtime dizisi oluşundan o çıkarımı yapman lazımdı. Showtime, HBO ve Starz olunca yalnız izlemen lazım.

Bekliyoruz The Affair konusuna.