''Gotham'' Kadrosuna Yeni Takviye ve Ayrılık Var!

sürgünüm

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
65,202
Puanı
1,059
thumbnail_1435242158.jpg

Fox'un çizgi roman uyarlaması dizisi Gotham'a, Orphan Black, The Tudors ve True Blood'da rol alan James Frain katıldı. Başarılı oyuncu Tabitha GalavanIın kardeşi Theo Galavan'a hayat verecek.

Tabitha Galavan karakterini kimin oynayacağı henüz açıklanmadı.

İkinci sezon da Gotham'a kötülük yağacak!

Dizinin gelecek sezonunda ana odak noktasına iki kötü adam daha kayacak: Joker ve Mr. Freeze.

Edward Nygma'yı canlandıran Cory Michael Smith'in de kötü bir adama geçişi anlatılacak.

Harvey Dent karakterine can veren Nicholas D'Agosto bir tweetinde; "Daha düzenli rol alacağım bir 2. Sezonun parçası olmayı iple çekiyorum." buyuruyor.

Bu arada ilk bölümden beri baş kötülerden Fish Mooney karakterine hayat veren aktris Jada Pinkett Smith, yeni sezonda yer almayacağını duyurdu.

206627.jpg

Sadece bir yıllığına imza atmış, sezon finalinde ki durumu da malum geri dönüşü yok. :)

Ben en başından beri sevmemiştim kendisini iyi oldu. :)

karakteri bende sevmemiştim ama diziye yakışmıştı ilk sezonun 3 bölümü izledim
devam edecem inşallah sezon finalinde n eoldu bilmiyorum

karakteri bende sevmemiştim ama diziye yakışmıştı ilk sezonun 3 bölümü izledim
devam edecem inşallah sezon finalinde n eoldu bilmiyorum
Ben seni sezonu bitirdi biliyordum az daha spoiler yazacaktım. Niye o kadar geride kaldın? 2 saat yerli diziyi izlemeyi bırakıp yabancı dizilere ağırlık versen biraz. :)

@sürgünüm sorma ya geri kaldım işte arrow 2.sezonu bitirmeme az kaldı
gotham bunu bitince izlim dedim ramazan gelince kaldım izleyemedim izlicem
inşallah

Yok bu yaz başlayacağım Ramazanın bitmesini bekliyorum :)
İlk sezonun 22 bölüm olduğunu biliyordursun. Bu demek oluyor ki sen diziyi bitirinceye kadar okullar açılır. :) Elini çabuk tutmalısın. Niye Ramazan'ın bitmesini bekliyorsun anlamadım. Oruçlu daha güzel izleniyor, insan açıktığını unutuyor. :)

İlk sezonun 22 bölüm olduğunu biliyordursun. Bu demek oluyor ki sen diziyi bitirinceye kadar okullar açılır. :) Elini çabuk tutmalısın. Niye Ramazan'ın bitmesini bekliyorsun anlamadım. Oruçlu daha güzel izleniyor, insan açıktığını unutuyor. :)
Evet 22 bölüm olduğunu biliyorum da vakit bulamıyorum. :D Başlarım bir ara :D

Çok sevdiğim birileri dahil olmadıkça aklımı çelemez gibi gözüküyor yapımcılar. 22 bölüm olmasa iyi dizi aslında da işte. :)
joker ağırlıklı olucak 2.sezon diyor ayoll daha nasıl çok sevdiğin birisi gelicekki batmandan bile daha çok sevilen bir karakterdir joker konudada joker ağırlıklı olucak diyor joker yerine gelen çocukta baya ilgi görmüştü :F:F:F

Fissshhhhh[emoji26] [emoji26] [emoji26]

Bu resimdeki adamın da fantastik dizilere uygun bi tipi var.Rolüne uyabilir[emoji106]

Gotham yeni sezona ciddi değişikliklerle girecek anlaşılan, bunların da karşılığını bulur umarım. :)