Gotham 3.Sezon Onayını Aldı!

Harunnn60

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
45,111
Puanı
1,060
Gotham 3.Sezon Onayını Aldı!

gotham_header_h_2015.jpg

Amerika'nın FOX kanalında yayınlanan Gotham 3.sezon onayını aldı. Kanalın en çok izlenen 2.dizisi olan Gotham böylece sezon onayını erkenden almış oldu.

Suç dünyasının en gözde şehri Gotham'ın Batman gelmeden önceki halinin anlatıldığı Gotham her pazartesi yeni bölümleri ile FOX'ta!

Bu konuyu orijinal haber formatında görüntüle

Bu diziyi takip etme fırsatım olmadı ama iyi bir dizi..sezon onayını alması sürpriz olmadı çünkü başarılı bir dizi..:)

aaa çok sevindim vlla özellikle 2.sezonu büyük keyifle izliyoruz umarım 3.sezonda aynı ekyifle devam eder :Z:Z:Z

İlk bolumlerini izlemistim gercekten saglam bir dizi sevindim yeni sezon onayi almasina.. Vikings de yeni bolumlere yetistikten sonra bu diziye de devam etmeyi dusunuyorum yeni sezonda haftalik olarak izlemeye baslarim herhalde

Siz fish düşmanlarına inat çok sevindim:X seneye görüşürüz:X

Ölmemişmiydi o hatun? Diyecekken hemen buldum sonucu :X bak fish nasıl da kurtarmaya yelteniyor:T gözleri doluyor kadının... başka hatunlar getirir ama :A

şrfsz falcone acımamış lisaya ? bu adamı öteki dünyada sadece kazanda kaynatmak yetmez birde kazana kazık monte edeceksin falcone otursun kazıklara öyle kaynasın :)

Aaa gitti mi bu kız. :cry:😳

neler geçti neler dizide sen izleme? öyle dışardan bak vitrine ciğercinin kedisi gibi :)