Gotham'ın Dönüş Tarihi Belli Oldu!

sürgünüm

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
65,198
Puanı
1,059

DC Comics’in ünlü kahramanı Batman’in gençlik yıllarını ve yaşadığı şehir Gotham'ı ekranlara getiren Fox dizisinin ne zaman geri döneceği belli oldu.

Danny Cannon yönettiği ve Ben McKenzie, Donal Logue, David Mazouz'un oynadığı 24 Kasım'da 10. bölümü ile sezona ara veren yapım, 11. bölümü ile 5 Ocak 2015 Pazartesi akşamı ekranlara gelmeye devam edecek.

Hatırlanacağı üzere orjinalinde 16 bölüm olarak planlanan Gotham, Fox'tan gelen tam sezon onayıyla birlikte 22 bölüme uzatılmıştı.

@OzaN @Arslan Bey @BesaleT @destere @Forumdash @Çiğdem-

bekliyoruz o günü sabırsızlıkla... bu sene mesafeli durduğum ama izlerken en fazla zevk aldığım dizilerin başında geliyor gotham, umarım her sezon 40 bölüm olurda boşlukta kalmayız

bekliyoruz o günü sabırsızlıkla... bu sene mesafeli durduğum ama izlerken en fazla zevk aldığım dizilerin başında geliyor gotham, umarım her sezon 40 bölüm olurda boşlukta kalmayız
İlk bölüm çok güzeldi sonraki 2 bölümü sevmemiştim ama sonraki bölümlere bayıldım. Dizi yokluğunda ilaç gibi gelecek.

İlk bölüm çok güzeldi sonraki 2 bölümü sevmemiştim ama sonraki bölümlere bayıldım. Dizi yokluğunda ilaç gibi gelecek.
vikings gelene kadar arayı gotham la kapatırız ondan sonrası zaten cennet
gelsin vikingsler black sails ler Got lar
)

dikkat ettiysen hannibal i saymadım
)

)

)
Aynen. Gotham'la ilgili tek beklentim Falcone ve Maroni iyi yansıtılıyor ancak daha karanlık olmasını diliyorum.

ayy süper bir haber bu @destere gotham 5 ocak constantine 9 ocak dönüyorlar dizi yokluğunda bize diziler geliyor az kaldı

ayy süper bir haber bu @destere gotham 5 ocak constantine 9 ocak dönüyorlar dizi yokluğunda bize diziler geliyor az kaldı
constantine i en iyi diziler kategorisine eklemiştin değilmi ? ben onu fantastik diziler kısmına ekledim senin öyle bir şansın yok ?

)

)
Hannibal'a önyargılısın bence o psikolojiyi anlasan The Faal'de olduğu gibi daha bir keyif alırsın.

constantine i en iyi diziler kategorisine eklemiştin değilmi ? ben onu fantastik diziler kısmına ekledim senin öyle bir şansın yok ?
ayoll en iyi dramaya fantastik koyuluyor fantastikler hem dramayı hemde bilim kurguyu içine alıyor ben drama adaylarına ve bilim kurgu adaylarına doldurdum cnm fantastik dizilerimi hahaha

ayoll en iyi dramaya fantastik koyuluyor fantastikler hem dramayı hemde bilim kurguyu içine alıyor ben drama adaylarına ve bilim kurgu adaylarına doldurdum cnm fantastik dizilerimi hahaha
zaten senin dizilerin hepsi fantastik normal bir ayrıma gitseydin drama kısmına yazacak dizi bulamazdın

en son futbolda böyle bir pot kırmıştın tamam ona bişey demedik
futboldur messi ye merzifon diyebilirsin ama insan jüri olduğu bir dalda emmy e emily dememeli
)
ayyy ben o dandik ödül törenini ciddiye almıyorumkııı bitenlerle birlikte tam 25 fantastik dizimin hiçbirini bir taneyi bile aday göstermedi o dandik ödül töreni