Gotham'ın İlk Fragmanı Yayınlandı!

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,349
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com

Amerika'da televizyon dünyası için önemli bir hafta yaşandığını daha önceki haberlerimizde belirtmiştik. Bu hafta pek çok kanal yeni sipariş ettikleri dizileri resmen duyuracak. Bu duyurulardan ilk yapılanlardan biri de Fox'tan geldi.

Yeni sezonun en iddialı işlerinden biri olması beklenen Batman evreninde geçecek ve Batman'den önce Gotham'ın durumunu anlatacak "Gotham" adlı dizinin Fox'tan sipariş aldığı resmen doğrulandı.

Komiser James Gordon'un merkezinde yer alacağı hikayede Bruce Wayne'in çocukluğu da yer alacak.

İşte Fox'un sipariş verdiğini açıkladığı 2014 yapımı Gotham dizisinin ilk fragmanı:

fox amerikanın muhafazakar kanallarından biri sanırım burda yayınlanacak dizide benlik bişey yoktur gibi
ama fragman ilginçmiş bir bakmak lazım

fox amerikanın muhafazakar kanallarından biri sanırım burda yayınlanacak dizide benlik bişey yoktur gibi
ama fragman ilginçmiş bir bakmak lazım
Muhafazakar demeyelim de uydu kanalı o yüzden +18 şeyler olamıyor. Tıpkı Hannibal gibi.

İlgi çekici gözüküyor gerçekten bir şans vermek lazım gibi.

Muhafazakar demeyelim de uydu kanalı o yüzden +18 şeyler olamıyor. Tıpkı Hannibal gibi.

ben öyle duymuştum amerikanın daha muhafazakar medyası demişlerdi söyleyenin yalancısıyım

Çok ilgi çekici ama detektif olmamış gibi sevmedim adamı.

Fragman beğendirdi kendini ama izleyeceğimi düşünmüyorum.

Bu dizi en merakla beklediğim yapımdı. @Çiğdem- ile bi ara konuşmuştuk. O Teen Wolf 'taki Derek'in oynacağini filan diyordu. Ben de "o oynarsa izlemem" demiştim
sonraki haftalarda da kadro netleşmişti ama ben hala Batman olucak diye tedirgindim.

Neyseki Batman'in küçüklüğünü ele alacaklar ve başka kahramanlarinda hikayesi olucak.Kısacası seneye yer yerinden oynayacaktir. Umarim karanlık bir dizi olur.

hahaha dereke başşrol teklifi gelmişti ama kabul etmediği yönünde duyumlar almıstık teen wolfta kalıyor ozaman daha iyi içim rahatladı

ama batmanın çocukluğunu ele alırsalar sürekli olmazz elbet büyümesi lazım zaman sürecine girip 🙂🙂 2015te fantastik anlamda çok süper diziler var arrowun süpernaturalın yan dizileri batman falan

batmana benzerse ben izlemem zaten
fox daki en iyisi buydu başka yoktuki mecburen buna bakacağım artık umarım iyi bir dizi olur

umarım büyümez küçükken kafasına meteor falan düşerde öyle kalır

fox daki en iyisi buydu başka yoktuki mecburen buna bakacağım artık umarım iyi bir dizi olur

ayol yine hangi bayan oyuncunun peşinden geldin buralara hahaha

Batman'in son çekilen sersi bence güzeldi. Özellikle son seriden sonuncusu
Karamsar bi dizi olursa bence seversin gibi

Hannibal'da mı +18 sahneler yok? 😕 Cinayetler filan bence gayet de +18'lik.

Cinsellik yok (+18 şekilde), yanlış bilmiyorsam küfür yok. Olsa bile çok az.

Bırakırsan göremezsin Hannibal'ca sevişme sahnelerini.

İlginçmiş gerçekten, o kadar cinayetin +18 kapsamında olmaması. Türkiye'de yamyalığa özendiriyor diye şikayetler almıştı dizi.

Bırakırsan göremezsin Hannibal'ca sevişme sahnelerini.

İlginçmiş gerçekten, o kadar cinayetin +18 kapsamında olmaması. Türkiye'de yamyalığa özendiriyor diye şikayetler almıştı dizi.
Türkiye'de de yayınlanıyor o sahneler ve +18 olarak yayınlanmıyor +13 olarak yayınlanıyor diye biliyorum CNBC-e'de.