Gossip Girl

Neferet

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
18
Puanı
259
Cinsiyetinin kız olduğunu bilip de başka da bir şey bilmediğimiz bir kızın (gosip görl dedikleri) blogundakilerden şekillenen (bkz. Kristen Bell),ast-üst tarzı ilişkileri konu alan,arkadaşlığı ve aşkı kafaya takmış,güzel hoş dizi...Salıları yayınlanıyormuş.Vikipedi'de komik gibi bir anlam ayrımı sayfası var.

Gossip Girl here,you one and only source into the scandalous lives of Manhattan's elite.

Blake Lively'i diosan ses hariç iyidir.O ses ne lan erkek sesi gibi.on fırın çiğ yumurta yedirsen inceltemezsin harbi diyorum.Jenny'i diosan kesinlikle hoş,severim.Leighton Meester var güzel kız ama ısınamadım niyeyse.(He hemen ertesi gün ısındım ama).He rolü güzel.Nate'i de sevmem.Erkek kaşar bildiğin.Diziyi bir ara 2.sezon ortalarında kestim şimdi baştan başladım,yaVaş yaVaş ilerliyoruz.Birçok ayrıntıyı da unuttum.Ama Dan çok çakal onu biliyorum.Sessiz messiz ama hatunları götürüo herif.He ama Serena çok asil kız.van der Woodsen sonuçta.van der Woodsen diyoruz da büyükanaları yaşına saygı duysak da az puşt değildir.Kızına da çok olgun diyemeyiz.Tek Serena çıkmış ama o da zaten esas kız.(Başka isim mi yok Serena ne ya?Melanie koy ne biliim Alice koy nostaljik olsun.Alice van der Woodsen bak ne süper.)Neyse 3. sezonda bozmuş diolar bakalım bir de biz.(Gerçi bu yorumu yapan Simru arkadaşıma güvenirim ben kendisi yerli gosip şeysi,yine de bi bakalım ama dimi?)Öf ne biliim ya,kendiniz izleyin işte mis gibi...

XOXO
Gossip Girl

Blair Serena'yı çok sever aslında.O Georgina'yı da elime geçirirsem sadist gibi onu pataklamaktan cinsel haz almazsam adam değilim.

O 3 kişi kim :D Ya Aşk-ı Memnu'da yaşanan ensest şeysi skandal diil Binbir Gece'de parayla pompa skandal diil bu "threesome" mı skandalmış?Bu dizi USA çıkışlı onların ülkeleri bunu çok sorun etmiyor (he bu sahneye karşı çıkmışlar helal olsun,bizde bizim kültürümüzü zedeleyen yapımlar rahat rahat geziyor) biz kendi içimizde yaşanan ahlaksız yapımları "çok kalite dizi la bu" diye etiketliyoruz.Hem zaten Hilary Duff Jessica Szohr birbiriyle de öpüştü.Pek takan yok.

Ona bakılırsa Leighton Meester için de "sex teypsi çıktı" diye haberler yapılmıştı.Hiç Serena van der Woodsen falan ilgi çekmiyor da threesome'lar kim kimi yemiş...Bunların dizisi Aşk-ı Memnu kardeşim.

Bu arada reklamlarda mazoşist kızlar falan çıkmış :D

Serena'nın gerizekalımsı bir şekilde yamuk ağız dolaşıp durması sebebiyle 3-4 bölümde tüm izlenebilitesini yitirmiş olan.Fazla geriden gelmiyorum,3. sezon ortalarındayım dolayısıyla şunu rahatlıkla söyleyebilirim biz eskiden böyle miydik lan?Chuck Bass aile babası modlarına girmemişken,Serena her gördüğüyle yatma çabasında değilken,Dan gerçek bir "lonely boy" iken,politikaya falan bulaşılmamışken,Chuck ve Queen B ağırlıktayken (bilmeyene not: queen b,blair waldorf) çok daha süperdi bu dizi.Şimdi çok kasarsan 10 dakika dayanabiliyorsun.Şu Serena ile Nate'i şutlayın ya.Little J'den ne istediniz vicdansızlar.

Sonuç: Kasım 2009'daki mesajlar gg olmuştur.