Gossip GirL

Kübra_xD

Konu Sahibi
Favori Üye
Katılım
4 Mayıs 2009
Mesajlar
45
Reaksiyon puanı
0
Puanı
119
Yaş
30
Konum
Evden:)
[FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif]
CNBC-E'de yayınlanan Gossıp Girl

26228877pj3.jpg




Blake Lively[Dizideki ismi Serena]


Dizinin esas kızıdır. Blair ile her ne kadar dostmuş gibi görünsede aslında Blair Serena'dan nefret eder.Her zaman Serena Blair'den bir adım önde olmuştur.New York elitlerinden olmasına rağmen gösterişi sevmez.Blair'ın sevgilisi Nate ile yaşadığı kaçamak yüzünden pişmanlık duymaktadır ve bir sene ortalıktan kaybolur.Zaten dizi Serenanın dönüşü ile başlar.Daha sonra Dan ile tanışıp onunla tutkulu bir aşka yelken açacaktır..


72083510nl3.jpg



Leighton Meester[Dizideki ismi Blair]


Dizide Blair rolünde oynar.Gösterişe ve çılgın partilere bayılır.Her zaman en popüler kız olmak için uğraşır.Çocukluğundan beri Nate ile birliktedir.Serena ile her ne kadar çok iyi arkadaş gibi görünsede aslında hiç sevmez.Bu diziyi Cruel İntentions filmi gibi düşünün.Blair kesinlikle bu dizinin Sarah Michelle Gellar'ı olurdu..

26429453tl8.jpg



Penn Badgley[Dizideki ismi Dan]



Dizide Dan rolünde oynar.Şapşallıkta üzerine yoktur ama esas kızımış Serena ile takılır.New york elitleri kadar zengin değildir.Klasik dizinin eziği/küçük emrahı modundayken Serena ile birlikte büyük bir değişim geçirecek ve New York elitleri arasında kendine bir yer edinecektir.Annesi ressamlık sevdasına kapılıp evi terketmiştir.Eski bir Rock yıldızı olan babası Rufus ve çıtır kızkardeşi Jenny ile birlikte yaşar..

29260615qt6.jpg



Chace Crawford[Dizideki ismi Nate]



Dizide Nate ismiyle oynar.Anaokulundan beri Blair ile birliktedir.Ama herzaman Serenayı sevmiştir.Yaşadıkları kaçamak Blair ile aralarını bozacaktır.Babasının yoğun baskısı altındadır.Genelde en iyi arkadaşı Chuck ile takılır...



96084378qa3.jpg




Ed Westwick[Dizideki ismi Chuck]



Evet karşınız da Chuck Bass..New York geceleri ve eğlence hayatı ondan sorulur.Babası New York'un en zenginlerindendir.Kendisine ait olan otelde ikamet eder her zaman etrafında güzel kızlar bulunur.Blair için yanıp tutuşur.Nate'in kankasıdır..


65263487vy4.jpg



Taylor Momsen[Dizideki ismi Jenny]


Dizinin çıtır çerezi Jenny rolünde oynar.Dan'in kardeşidir.New York elitlerinin arasına girebilmek için Blair'in sözünden çıkmaz.Saf gibi görünsede aslında çok zekidir..

[/FONT]
 

Neferet

Emekli
Katılım
13 Ocak 2008
Mesajlar
6,243
Reaksiyon puanı
17
Puanı
259
Konum
---
İlk cevaba cevap: Bölüme gösterdiğiniz ilgiden :D
İkinci cevaba cevap: Henüz tersine rastlamadım :D
Üçüncü cevaba cevap: İtirazınız reddedildi :D