@Forumdash abim ve @xemrexxx ablam Serina dedi, ben Blair daha güzel dedim sizce hangisi daha güzel.
SERENA
BLAIR
@Ahmed @xBUGRAx @sokak sanati @serhatt @Çiğdem
SERENA
BLAIR
O kimdi cnmİzlemiş olsaydın beğenirdin seni biliyorum.
Ben de zor odaklanıyorum film zaten hiç izleyemiyorum.Feridun Düzağaç ustanın FD şarkısında dediği gibi radyasyon nesliyiz...
Blair'ın sana benzemesi peki.
Bence de Blair.@Forumdash abim ve @xemrexxx ablam Serina dedi, ben Blair daha güzel dedim sizce hangisi daha güzel.
SERENA
Ekli dosyayı görüntüle 80497
BLAIR
Ekli dosyayı görüntüle 80498
Blair çokzel, anlıyon sen bu işden cnm.@Forumdash abim ve @xemrexxx ablam Serina dedi, ben Blair daha güzel dedim sizce hangisi daha güzel.
SERENA
BLAIR
Forum bunu kaldıramaz.Çok delikanlı geldi kurduğu cümle ben çekiliyorum aralarından.@xBUGRAx & @Maskeli Fedai yada @Forumdash & @serhatt ikilisi doğar @Harunnn60 & @mrt-06 'dan
Rahmetli dedemin hamamı vardı bize kaldı, Türkiyeye gelirsen götürürüm.
Bence de Blair.
Çok sinsice Blair dediniz sevinemedim bile.Blair çokzel, anlıyon sen bu işden cnm.
1 kere gitdim hamama ama otelin içinde idi diye boştu. İş arkadaşımla 1 yıllık dedikodu yapmıştık, muazzam ortam.Forum bunu kaldıramaz.
Rahmetli dedemin hamamı vardı bize kaldı, Türkiyeye gelirsen götürürüm.
Ben şok .ss
Kese attırdın mı hamam adetidir.1 kere gitdim hamama ama otelin içinde idi diye boştu. İş arkadaşımla 1 yıllık dedikodu yapmıştık, muazzam ortam.
İKİSİ DE HAS ECÜNNÜ@Forumdash abim ve @xemrexxx ablam Serina dedi, ben Blair daha güzel dedim sizce hangisi daha güzel.
SERENA
BLAIR
128. mesajdaki hali daha güzel, ben kızlara böyle şapka çok yakıştırıyorum.Biz bacılar olarak onayladıysak iş bitmiştir.@xBUGRAx
Boştu dedim ya. Kimsecikler yoktu, keşke benimkiyle gitseydim.Kese attırdın mı hamam adetidir.
Aaa ten renginiz benziyor
Evet daha minnoş hava katıyor.128. mesajdaki hali daha güzel, ben kızlara böyle şapka çok yakıştırıyorum.
Boş deyince ne biliyim giren kişi yok anladım.Boştu dedim ya. Kimsecikler yoktu, keşke benimkiyle gitseydim.
O yüzden sadece su döktük.
Bir seçim yapsan.İKİSİ DE HAS ECÜNNÜ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?