Google Türkiye'den logo yarışması…

yaSSin

Konu Sahibi
Emekli
Katılım
15 Şubat 2007
Mesajlar
760
Reaksiyon puanı
2
Puanı
139
Yaş
38
Konum
Ne önemi var?
Web Sitesi
www.ubuntu.com
23 Nisan'da Google'ın logosunu siz tasarlamak ister misiniz?

Google 23 Nisan'da www.google.com.tr adresinde yayınlanacak logoyu belirlemek üzere Türkiye genelinde 'Google Logo Yapsana' yarışmasını www.google.com.tr/logoyapsana adresinde başlattı. Google yetkililerinden oluşan jürinin oyları ile birinci seçilecek logo 23 Nisan günü Google Türkiye ana sayfasında Google logosu yerine kullanılacak.

Geçen yıl ilk defa 23 Nisan'da Türkiye için özel bir logo yayınlayarak, Google Türkiye ana sayfası logosunun yerine, Türk çocuklarının 23 Nisan'ını ve Ulusal Egemenlik bayramını kutlayan özel tasarımlı bir logo kullanan Google bu yılda bir ilk'e imza atarak Türkiye genelinde 'Google Logo Yapsana' yarışması başlattı.

Herhangi bir yaş sınırlaması olmayan ve 23 Nisan'a özel logo tasarlamak isteyen herkese açık olan 'Google Logo Yapsana' yarışmasına katılmak için www.google.com.tr/logoyapsana adresine girip kayıt olup, tasarımları internet ortamında 31 Mart tarihine kadar göndermek yeterli olacak. Google yetkililerinden oluşan bir jüri tarafından değerlendirilecek olan tasarımlar arasından birinci seçilen logo, 23 Nisan günü www.google.com.tr adresinde Google logosu yerine kullanılacak.

Yarışmada birinci olarak belirlenen logonun yaratıcısı Apple iMac bir bilgisayarın da sahibi olacak. Dereceye giren ilk 10 kişiye Google Lava lambası, başarı gösteren 30 kişiye de katılım sertifikası verilecek.

'Google Logo Yapsana' yarışması ile ilgili açıklama yapan Google Türkiye Pazarlama Direktörü Mustafa İçil; 'Google, ' Google Logo Yapsana' yarışması ile her yaştan katılımcıya, logo tasarımları ile bu özel günün ruhunu paylaşma fırsatını sunuyor. Yarışmada birinci seçilecek logoyu Türkiye ana sayfasında yer verme sebeplerimizden biri Türk internet kullanıcılarının Google'ın özel logolarına gösterdikleri inanılmaz ve sürekli ilgidir. 23 Nisan logosu Google'ın Türkiye pazarına verdiği önemin ve bağlılığının bir göstergesidir ve birinci seçilecek tasarım umarım tüm kullanıcılarımızın beğenisini kazanır." dedi.

Bilgi için:
Google Türkiye
Tel: 0212 243 3600
 
F

Forza TURKEY

güzel bir paylaşım denemek lazım :)

bizim siteyede açim ben bu konuyu :D

FenerBahce forum sitesinde ne işi varsa bilmem artıkk :D:D