Google Türkiye'de Bu Yıl En Çok Hangi Diziler Arandı?

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
58,906
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com

Google, Türkiye genelinde 2024'te en çok aranan dizileri paylaştı!

Google tarafından paylaşılan verilere göre 2024'te en çok Ay Yapım imzalı 'Gaddar' aranırken 2. sırada Gold Film imzalı 'Kızıl Goncalar', 3. sırada ise Kanal D' nin sevilen dizisi 'İnci Taneleri' yer aldı.

Öte yandan 'Hudutsuz Sevda' 4, 'Şahane Hayatım' 5, 'Deha' 6, 'Mahsun J' 7, 'Bahar' 8, 'Prens' 9, 'Bir Gece Masalı' ise 10. sırada yer aldı.

En çok aranan oyuncular listesinde ise sırasıyla 'Hazar Ergüçlü', 'Gamze Özçelik', 'Kadir İnanır', 'Erdal Beşikçioğlu', 'Demet Evgar', 'Yılmaz Erdoğan', 'Uraz Kaygılaroğlu', 'Settar Tanrıöğen', 'Ali Burak Ceylan' ve 'Serkan Keskin' yer aldı.

Reactions: 12.Adam
listeyi kim hazırlamış. google gönderdiyse kendi verilerinden haberi yok gibi duruyor. trends son 12 yapınca listedeki olamayıp daha fazla aranan isimler var.

Reactions: cookies
Gaddar'ın Google, Youtube ve sosyal medya başarısı reytinglere de yansıyabilseydi keşke.

Karşısında izlenebilecek doğru düzgün bir iş olmadığından.
Aynen, Uzak Şehir'de karşısında doğru düzgün bir iş olmadığı için 11+ alıyor dimi?

Yıllardır Yasak Elma için söylenen şeyler şimdi Şerbet için söyleniyor. Ne iddialı işler geldi gitti bunu sen benden iyi bilirsin.
Bak YÇ ne halde ama Şerbo 80 bölüme rağmen dimdik ayakta.

Kaşe imza mühür hes kodu nüfus kayıt örneği ikametgah belgesi tanzimat fermanı ✍️✍️✍️

Reactions: Dosi and serhatt
NOW'ım damga vurmuş resmen. İyi ki sen, hep ve tek sen.

Gaddar mı? İlk kez duydum. X felan da takip ederim hatta @Aserat in hazırladığı konu var en çok konuşulan diye haftalık denk gelmedim hiç

Gaddar'ın bu kadar aranması ve Kızılcık Şerbeti'nin listeye girmemesi bana da garip geldi.

Bence Google Gaddar kelimesini de isi icine katmis, keza "deha" da öyle bence.

Reactions: cookies