Gonca Vuslateri'nin Yeni Dizisi Belli Oldu: "İbret-i Alem" | Star TV | NTC MEDYA

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Fks14

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
2,350
Puanı
809
Küçük Sırlar dizisinde Dedikoducu kızı Ceyla karakterini canlandıran Gonca Vuslateri, Arabulucu isimli diziden teklif almıştı.

Ancak dizinin ertelenmesi üzerine Vuslateri, bir başka diziden gelen teklifi kabul etti.

Star TV'nin NTC Medya ile birlikte hazırladığı "İbret-i Alem" disinden aldığı teklifi kabul eden Gonca Vuslateri, Müjdat Gezen ile birlikte oynamanın keyfini sürecek.

Bu arada Vuslateri'nin yeni dizisi için imajını da yenilediği konuşuluyor.

Son düzenleme:
Goncayı severim. Ama dizideki ismi yanlış yazılmış. Ceyla olacaktı

Kendisi Müjdat Gezen'in öğrencisiydi zaten,Gonca için büyük bir şans...

Bu kızı her yönüyle çok seviyorum. Umarım dizi başarılı olur da uzun süre kendisini Tv'de görebiliriz.

Ama Star'daysa tutması zor.

Bu kızı her yönüyle çok seviyorum. Umarım dizi başarılı olur da uzun süre kendisini Tv'de görebiliriz.

Ama Star'daysa tutması zor.

biz ins tutar diyelim ankara mı oturyorsun lodly beni affet ankarada çekiliyormus haberin varmı ?

tutması zor bence ama belli de olmaz

Evet Ankara'da oturuyorum. Behzat Ç. ve Focus Yapım'ın dizileri Ankara'da çekiliyor. Hatta Deniz Yıldız'ı bizim Üniversite'de(Ankara Üniversitesi) çekiliyor. Ama fakülte olarak Hukuk Fakültesinde çekiliyor Deniz Yıldızı.
Beni Affet Çankaya ve Mamak'ta çekiliyor.

dizinin adı kötü olduğu için tutması zor gibi

Fragmandan tutmayacağı anlaşıldı.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Fragmana bakılırsa tutacağını pek sanmıyorum ama günümüzde Akasya Durağının bile iyi oranlar aldığı dönemde bu tür işlerin tutup tutmayacağı düşündürüyor açıkçası.