Gonca Vuslateri'den Sermiyan Midyat'a Şok Sözler!

sokak sanati

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
58,344
Puanı
1,061

Yalan Dünya dizisinin sevilen karakteri Vasfiye Teyze ile yıldızı parlayan güzel oyuncu Gonca Vuslateri ve Oyuncu-Yapımcı Sermiyan Midyat geçtiğimiz gece Beyoğlu'nda bir mekanda eğlendiler.

İçeride sıkılan ikili mekandan sokağa çıktı ve sohbete sokakta devam etti.Bu sıralarda Midyat Vuslateri'ye ''Yeni Filmimde oynar mısın'' teklifinde bulundu.

Vuslateri Midyat'a gülerek ''Benim Fiyatım Arttı Ayyyyaaaşşşşş'' dedi.Midyat beklemediği bu cevap karşısında mekandan ayrıldı.​

Son düzenleme:
Allah akıl fikir versin ne diyelim..

Okumuştum bunu
Bence samimiyetten demiştir
Vuslat öyle kız değildir

Adam bozuluyorsa ortada samimi bir durum yok demektir.
Hatırladiğim ve tek izlediğim yer Beyaz Show'du. Ordaki hallerini izlemedin mi sen? Çok rahat ve samimi davranıyordu. Hatta "ayyaş" kelimesini kullanacak kadar rahat biri gibiydi orda 😕

Hatırladiğim ve tek izlediğim yer Beyaz Show'du. Ordaki hallerini izlemedin mi sen? Çok rahat ve samimi davranıyordu. Hatta "ayyaş" kelimesini kullanacak kadar rahat biri gibiydi orda 😕
İzlemedim o programı herhalde hatırlamıyorum.
Ama dediğim gibi Sermiyan Midyat bozulduğu için ayıp etmiştir bence. Bozulmasa neyse.

İzlemedim o programı herhalde hatırlamıyorum.
Ama dediğim gibi Sermiyan Midyat bozulduğu için ayıp etmiştir bence. Bozulmasa neyse.
Zaten adamın normal hali asık bi surat
Resimleri görmedim ama (neyse araştirmicam
)

Vuslateri ve Midyat mekandan ayrıldıktan sonra Midyat'ın yüz ifadesi konuya eklendi @Forumdash @Bully .

Taksicide Vuslat kabul etmedi diye ağlıyor heralde
Ne anladınız o resimden
Bende ilk resmin bize dönük halleri var filan sandım

Yok bence açık ve net.Baya bozmuş adamı.Ama Ayyaş dediği için mi kabul etmediği için mi bilemedim.

Bence de şakadan söylemiştir. Midyat'ın suratı düşebilir? Biz de bazen yakın sandığımız arkadaşlarla şakalaşınca onların da suratı düşer. O zaman anlarız ki aslında o kadar yakın değilmişiz.