Gonca Vuslateri Başörtülü Hali Hakkında Neler Söyledi?

denizz19

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
64,264
Puanı
1,061
Kanal D ekranlarının severek izlenen dizilerinden biri olan Yalan Dünya'nın Vasfiye teyzesi Gonca Vuslateri, geçtiğimiz günlerde Samanyolu ekranlarında eskiden yayınlanan bir filmde oynadığı başörtülü halleri oldukça konuşulmuştu. Oynadığı filmin ismi ise ''İftirayla Gelen Kurtuluş'' idi.

Güzel oyuncu Gonca Vuslateri bu filmde oldukça genç bir kızın günahlarından kurtulmak için ibadet etmeye başlayan bir rolü mevcuttu.

İşte bu haberler üzerine ise Vuslateri konuyla ilgili olarak şu açıklamayı yaptı :
“Geçmişimden bir anı sunulması bana üç şeyi hatırlatıyor: Eğitim, gelişim, dönüşüm… Teşekkür ederim bu ansız gelen yıkanış için evrenden!”​

Şimdi tamamen kapanmaya karşı birisi oldu

Hükümet karşıtı oldu

Ama benim sevdiğim bir oyuncu başarılıda bence

Kapalı insanlara cahil, gelişmemiş mi demek istemiş?

Bu işler kapanmayla açılmayla olmuyor. Benim Kimya, Fizik hocalarım kapalıydı ve çok bilgili kültürlü insanlardı bu şekilde konuşarak seviyesini ortaya koymuş.

%100 katılıyorum.Ek olarak öncelik eğitimli-cahil olarak ayırmak olmamalı.İnsan ilk önce "insan" olabilmeli.İnsan olmadıktan sonra istersen oxford'u bitir,BOŞ.

Gezicileri kerizlemeye devam ediyor. Yedik mi)))
Sami olup edebiyat parçalayıp tolga gibi milleti kekleyecegine açıkça paraya ihtiyacım vardı Alah affetsin oynadık işte diyebilirdi))))

ne alaka onu demek istemiyor. kendisi mi basrotusune girdi ki başı açık olunca geliştim değiştim desin ))))

İyice atesit oldu bu da. "Teşekkür ederim ansızın bu evrenden gelen..." bık bık bık.

Ne alakası var ya? Herkes kötü yerinden anlamış.

İsmi "Eşimin Katiliyle Nasıl Evlenirim?" olan bir dizide oynayan birisi, daha sonra Flash TV`deki dizide oynasa bile gelişir.

Oyunculuğunun eğitimle geliştiğini söylemiş sadece. Atesist olduğunu kim söyledi? Ha Yalan Dünya izlemeyenler.

+1 herkes kötülemek için yer aramış.

Bence bahsettiği şey o değil yani eğitim-gelişim-dönüşümle daha iyi rollerde oynamaya başladım ne demek istemiş? Diğer anlamda dediyse de hata etmiş.

Bence bahsettiği şey o değil yani eğitim-gelişim-dönüşümle daha iyi rollerde oynamaya başladım ne demek istemiş? Diğer anlamda dediyse de hata etmiş.
Vasfiye Teyze karakteri sürekli Allah seni kör kuyularda ışıksız bıraksın diyor. Sanmıyorum diğer manada dediğini.

Vasfiye Teyze karakteri sürekli Allah seni kör kuyularda ışıksız bıraksın diyor. Sanmıyorum diğer manada dediğini.
Senaryoyu o yazmıyor ya.
Günahını almak istemem ama evrene teşekkür ediyor kafa karıştırıcı bu