Gold Film'den Yeni Yaz Dizisi: 'Senden Daha Güzel'

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
58,633
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com

Gold Film'den yeni yaz dizisi geliyor!

'Çilek Kokusu', 'Hanım Köylü', 'No 309', 'Erkenci Kuş' ve 'Erkek Severse' gibi sevilen romantik komedi yapımlara imza atan Gold Film'den yeni bir dizi geliyor.

Antepli bir kadın doktor ile İstanbullu ünlü bir estetik doktorunun renkli çatışmasını ekrana taşıyacak olan ve adı 'Senden Daha Güzel' olarak belirlenen dizinin senaryosunu Ayşe Üner Kutlu (Erkenci Kuş, Sen Çal Kapımı) kaleme alıyor.

Yaz sezonunda ekrana gelecek olan dizinin yönetmeni ve kanalı ise henüz belli değil.
https://twitter.com/x/status/1499007129222586374

Son düzenleme:
Hep aynı senaristler şaşırmadım
umarım Duman'ın şarkısını kullanmazlar

Reactions: 12.Adam
Birsen Altuntaş da haber yapmış ve haberinde "Antepli bir kadın doktorla, İstanbullu ünlü bir estetik doktorunun renkli çatışması ekrana taşınacak" demiş.

Ayrıca, Aslı Zengin ile de başka bir proje hazırlığı daha varmış yapım şirketinin.
Hep aynı senaristler şaşırmadım
umarım Duman'ın şarkısını kullanmazlar

Klişe değil tutmaz

Zavallı Gold yaz dizilerinden medet umar hale geldi.

Başladılar yine

Bilmiyorum ama Çilek Kokusu, No. 309 ve Erkenci Kuş'tan sonra doğru düzgün bir yaz dizisi yapamadı Gold. Eğer iyi bir iş çıkars ve iyi oyuncular seçilirse tutar.
İçlerinden No.309 iyidi kalanı çöp

İyi bir iş çıkarsa doğru tutabilir

Ayşe Üner Kutlu'nun kalemini beğeniyorum ama Aslı Zengin'in dizileri daha iyi oluyor.

Kızıyoruz aynı falan diyoruz ama artık ekranların romantik komediye ihtiyacı var her yerimiz atla, okla, mahkeme ve hapishanelerle çevrildi artık fakirin yüzü yazın gülsün bari

Reactions: Emre Ozansoy
Senarist gayet iyi görünüyor, yapımcı da yaz dizilerinin başarılı işlerine imza atan bir isim. Hikaye de yaz dizisi için ilgi çekici görünüyor, bakalım başroller kim olacak? Tutar gibi duruyor bu dizi şimdiden.
(Dizinin ismini de beğendim.)

Jenerikte Dumansa tamamdır

Jenerikte Dumansa tamamdır
Dizinin konusu klişe değil onun için kullansalar güzel olur ama sonra klişeleşirse yazık olur şarkıya

Kızıyoruz aynı falan diyoruz ama artık ekranların romantik komediye ihtiyacı var her yerimiz atla, okla, mahkeme ve hapishanelerle çevrildi artık fakirin yüzü yazın gülsün bari
Avukat temalı diziler iyi ama atlı oklu, mafyatik diziler çok kötü özellikle atlı oklu diziler birisi gelip sana düşman görüldü diyip kılıç sokabilir
keşke romantik komedi yerine durum komedisi olsa