Gold Film'den TRT 1'e Yeni Dizi!

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
58,741
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
1657529324279-png.118244

Gold Film'den TRT 1'e yeni dizi!

Devlerin Aşkı (FOX), Kızılcık Şerbeti (Show TV), Son Gün (TRT Dijital) ve Kadın Severse (beIN Connect) için hazırlık çalışmalarını sürdüren başarılı yapım şirketi Gold Film, yeni bir iddialı dizi için çalışmalara başladı.

Senaryosunu Ayla Hacıoğulları (İncir Ağacı) ve Vilmer Özçınar'ın (Yeter, Tehlikeli Karım, İnsanlık Suçu) Atike Hınçlıer’in 'Yürek Çıkmazı' kitabından yola çıkarak kaleme aldığı dizinin adı Cennet’in Çocukları olarak belirlendi.
Sadece yaşama sebebi olan çocuklarını düşünen bir anneydim. Bu işte bir yanlışlık vardı ama neydi? Bana yaşama hakkı veren Allah’ım, niçin böyle çileli bir hayatı bana reva gördün? Yaşamak buysa yaşayan bir ölüden farksızdım.

Ben Allah’ın bize yardım edeceğine inanmıyordum. Yardım etmeye niye ihtiyaç duyuyordu ki? Bizi babasız yaratsaydı olmaz mıydı? Ya da zengin ve mutlu olsaydık?

Çocuk bile olamadan yetişkinliğe geçmiştim. Zaten ne oyuncağım olmuştu, ne de oyun oynadığım bir günüm. Şimdi ise kendimi işçi çocuk olarak bulmuştum. Çocuksam nasıl işçi olabilirdim ya da işçiysem nasıl çocuk?

Şiddet, alkolizm, kişilik bozukluğu ve pişmanlığın uçuruma sürüklediği bir adam, tırnaklarıyla yaşama tutunmaya çalışan bir kadın ve çocuklarının gerçek hikayesi.
Kaynak: Birsen Altuntaş

• Beğendim
Reactions: Angelica
Bu demek oluyor ki salı günündeki dizi bitirilip bu yerine gelecek Foxdaki dizisi de bitecekmiş galiba

Bu adam bu kadar sermayeyi nereden buluyor onca hüsrana rağmen.