GNCFEST Dünya Yıldızlarını Buluşturuyor!

sokak sanati

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
58,360
Puanı
1,061

GNCFEST Dünya'dan ve Türkiye'den en ünlü şarkıcıları İstanbul'da topluyor.

Dünyaca ünlü Romanya'lı şarkıcı İnna, Happy şarkısıyla ve son albümü GIRL ile dünyayı sarsan Grammy ödüllü Pharrell Williams ve Rihanna benzerliği ile gündemden düşmeyen Rita Ora İstanbul'a geliyor.

7 Eylül 2014'de İTÜ Stadyumunda gerçekleşecek olan konser için büyük hazırlıklar yapılırken Türk şarkıcılarda sahnede yer alacak.
Model, Mabel Matiz ve Manga gibi ülkemizin sevilen seslerinin de dahil olacak olan GNCFEST'in biletleri Biletix'te. 75 TL'den başlayan biletler satışa başladı.

Son düzenleme:
Başka bir şey istesem olacakmış. Kesin girmeliyim bu Konsere.
Happy'i ve İnna'yı canlı dinlemek.

Neden İstanbul hep ön planda,
5 milyon nüfusa sahip Ankara,4 milyon nüfusa sahip İzmir, 3 milyon nüfusa sahip Bursa ve 50 milyon nüfusa sahip diğer şehirler nerede?

Son düzenleme:
Neden İstanbul hep ön planda
5 milyon nüfusa sahip Ankara,4 milyon nüfusa sahip İzmir, 3 milyon nüfusa sahip Bursa ve 50 milyon nüfusa sahip Diğer şehirler nerede?

Sen nerde yaşıyorsun.Bursa mı.🙄 Bence hala şansın var zaten öğlen gerçekleşecekmiş.

Evet Bursada yaşıyorum fakat böyle büyük konserler buralardada olsa ne olacak ki??

İstanbul'da bile yeni yeni gerçekleşiyor bence oralara biraz var. Daha bu yıl böyle çok ünlüler gelmeye başladı.
Çok gitmek istiyorum.
(Sevinçten)

İstanbul'da bile yeni yeni gerçekleşiyor bence oralara biraz var. Daha bu yıl böyle çok ünlüler gelmeye başladı.
Çok gitmek istiyorum.
(Sevinçten)
Aslında bende gelebilirim İstanbul hemen dibimizde araba ile 2.5 saat.
[emoji4][emoji4]