Glee Final Sezonundan İlk Şarkı Yayınlandı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xemrexxx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

xemrexxx

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
149,990
Puanı
1,061
Başrollerinde ve Jane Lynch'in yer aldığı Glee dizisi 9 Ocak'da 2 saatlik özel bölümüyle son sezonuna başlıyor.

108 bölümde 700'e yakın şarkı söylenen dizinin 6.sezonundan ilk şarkı yeni yıla dakikalar kala yayınlandı. yayınlandı.Ed Sheeran'ın Sing şarkısını Darren Criss tarafından canlandıran Blaine karakteri ve Warblers birlikte söyleyecek.

Glee final sezonuyla 9 Ocak akşamı Fox'da!
1024.jpg

@destere @Forumdash @KayıpSehir @Çiğdem- @Harunnn60 @OzaN

hayır senle @Çiğdem- çatlayın diye bir sezon daha uzattılar :)

topaç senin cıbıldak dizilerindir :X
ben hala toton abe nin altyazısını bekliyorum? senin glu glu vak vak downtondan daha önce altyazıya kavuşacak ben ona yanarım işte :)
sitelerde ergonomik yumoş sitelerden oluşuyor :)

00:36 daki kişi sana gelsin mutluluklar :X dizini oku bu arada
içinde güzel kızda yok en güzeli diyeceğim videonun başında çıkan kız oda bizim ohb deki efsun a benziyor kazma suratlı :) diğeride zaten 53. saniyede çıkan senin balon girl :) dizide parlaklara bakıyorsun sanırım :)

içinde güzel kızda yok en güzeli diyeceğim videonun başında çıkan kız oda bizim ohb deki efsun a benziyor kazma suratlı :) diğeride zaten 53. saniyede çıkan senin balon girl :) dizide parlaklara bakıyorsun sanırım :)
sen parlakalra da şey edersin :) bu arada kurt cüğüm sana naik yapıyor çiğdeme de mesa gönderiyor parlakalr benimdir yaklaşma diye :X

sen parlakalra da şey edersin :) bu arada kurt cüğüm sana naik yapıyor çiğdeme de mesa gönderiyor parlakalr benimdir yaklaşma diye :X
sunucu kadın kim dir ? :) onu sevdim çok güzelmiş:)

sonda konuşma yapan şahıs yuvarlakmıdır o nasıl ses la ? :)) @Çiğdem- senin yumoş çıkmış glu da videonun sonundaki kız sesli oğlanı takip et :)

sunucu kadın kim dir ? :) onu sevdim çok güzelmiş:)

sonda konuşma yapan şahıs yuvarlakmıdır o nasıl ses la ? :)) @Çiğdem- senin yumoş çıkmış glu da videonun sonundaki kız sesli oğlanı takip et :)
leighton cığım sunucu onu ben kaptım tee 6-7 yıl önce sen avcunu yala :X
sondaki çocuk senin gibi destere bu da sevgilisi
original.jpg