Glee Dizisi Hakkında Son Bilgiler

xemrexxx

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
139,548
Puanı
1,061
Glee dizisi geçtiğimiz sezon ortasında 5. ve 6. sezon için onay almıştı.

Diziden Amber Riley ,Jayma Mays,Mark Salling ve Harry Shum ayrılma kararı aldılar.
Hamile olan Heather Morris ise sezon finalinde veda etmişti. Diziye doğumdan sonra dönüp dönmeyeceği belirsiz şu an için.

Mathew Morrison ve Dianna Agron'un ise ayrılacağı iddia ediliyor.
Mathew Morrison'ın ayrılma ihtimali Cory Monteith'in ölümünden sonra kayboldu çünkü onun rolü yavaş yavaş Cory'nin canlandırdığı Finn karakterine devredilecekti.

5.sezonun ortasında mezun olacak olan Darren Criss, Kevin McHale,Chord Overstreet ve Jenna Ushkowitz'in ayrılıp ayrılmayacağı belirsiz.

Dizide etkisiz karakterleri canlandıran Vanessa Lengies ve Samuel Larsen ise 5.sezon kesinlikle ayrılıyorlar.

Cory'nin ölümünden sonra dizinin yapımcısı Ryan Murphy dizinin çekimlerini 1 ay erteledi.
Dizinin kanalı Fox ise dizinin 19 Eylül olan başlangıç tarihini Kasım ayına erteledi.

düzeltme: Lea Michele'in isteği üzerine dizi sadece 1 hafta ertelendi.26 eylüğl'de 5.sezonun ilk bölümü yayınlanacak.İlk 2 bölüm planlandığı gibi çekilecek. 3.bölümde ise Fınn karakteri diziden çıakrılacak şu an için öldürüleceği söyleniyor. İlk bölümün konusu Beatles olacak.

Dizide 5.sezon için ilk transfer Adam Lambert oldu.Lambert'ın dizide konuk mu olacağı yoksa kalıcı mı olacağı açıklanmadı.
Geçen sezon diziye konuk olarak katılan Sarah Jessica Parker ve Kate Hudson'ın rollerinin devam etmesi muhtemel.

Diziye 5.sezon Ryan,Julie,Henry ve Ruby isimli 4 yeni Glee kulübü üyesinin katılacağı konuşuluyor.
5.sezonun 2.bölümünde ise dizinin New York'taki karakterlerine bir kadın karakterin ekleneceği biliniyor.

Son düzenleme:
Glee oyuncuları şuanda çok zor durumdalar
Amber Riley ,Jayma Mays,Mark Salling ve Harry Shum önemli isimler elbette ayrılmalrı çok üzücü ..Matthew Morrison ve Dianna Agron'da zaten başrollerden özellikle Matthew ayrılırsa büyük bir eksi olur glee için . Fotoğraf çok güzelmiş bu arada
Cory mekanın cennet olsun
5.sezonu merakla bekliyorum...

büyük ihtimal mathw morrison ve dianna agron ayrılmayacak cory nin ölümünden sonra

adam lambert kurt un hocası olacakmış inşallah ryan murphy bir saçmalık yazmaz o konuda
hemen hemen tüm isimlerin başka işleri var darren criss ko0nser turu ,filmi var, lea nın filmi var,amöber riley konser ve albümü var,mathew morrison müzikali var. inşallah heather morris doğum yapıp geri döner

düzeltme: Lea Michele'in isteği üzerine dizi sadece 1 hafta ertelendi.26 eylüğl'de 5.sezonun ilk bölümü yayınlanacak.İlk 2 bölüm planlandığı gibi çekilecek. 3.bölümde ise Fınn karakteri diziden çıakrılacak şu an için öldürüleceği söyleniyor. İlk bölümün konusu Beatles olacak.
@KayıpSehir @Forumdash

Cory'nin ölümüne çok üzüldüm
Matthew 'un rolü olarak devam etseydi harcanacaktı
Başımız saolsun
duyup en sevindigim haber Adam Lambert oldu.Pll'de az biraz oyunculuk yaptı (hiç iyi degildi) umarım güzel bi rolle gelir

Forumdash tarafından mobilden yazılmıştir

pll de oyunculuk mu yaptı sadece şarkı söyledi
aria cığım neredeyse mefta oluuordu onun geldiğ ibölüm

adam lambert casandra gibi olmasa bari kurt çok çekti zaten bu arada dizide bir kurt-blaine kaldı çift olarak emma ve birttany ayrıldı cory öldü bakalım ne yapacak senarist

Evet şarkıcılık yaptı ama imza isteme bölümü vardı ordaki dialoglu hali bile kötüydü

Forumdash post: 1381149' Alıntı:

Evet şarkıcılık yaptı ama imza isteme bölümü vardı ordaki dialoglu hali bile kötüydü

evet kötüydü
ilk defa orada gördüm adamı

setten fotolar ilk resimde sadece tina-sue-blaine kalmış ya la 😱 ötekiler km yeni casttan mı acep

2.fotoda gelmiş tipini
@Forumdash @KayıpSehir

- - - Ekleme - - -

düzeltme ilk res gala resmiymiş

xemrexxx post: 1392029' Alıntı:

setten fotolar ilk resimde sadece tina-sue-blaine kalmış ya la 😱 ötekiler km yeni casttan mı acep

2.fotoda gelmiş tipini
@Forumdash @KayıpSehir

- - - Ekleme - - -

düzeltme ilk res gala resmiymiş

2.resimdeki Adam Lambert mi? O çok kadinsiydi.Resimde gayet bildiğin erkeksi olmuş

Forumdash post: 1392611' Alıntı:

2.resimdeki Adam Lambert mi? O çok kadinsiydi.Resimde gayet bildiğin erkeksi olmuş

evet o
bakalım kime kancayı takacak santanaya bir partner gelecek diyorlar ama onun erkek olma hitmali yok gibi

Mike O'Malley, Cory Monteith'in anısına yapılacak bölümde yer almak istiyor:
''Cory dizide benim üvey oğlumu canlandırıyordu. Orada olmak istiyorum.''
@Forumdash @KayıpSehir

Naya Rivera, Finn'in ölümünden sonra Rachel ve Hummelpezberry ilişkisi hakkında kendi düşüncelerini dile getirdi:
''Bence Rachel, Broadway'e gidebilir. Funny Girl seçmelerinin onun lehine sonuçlanacağından oldukça eminim.''

''Sanırım bu sezon daha da yakınlaşacaklar. Aralarındaki gerginliğin gitmesini ve iyi, yakın bir arkadaşlığın gelişmesini görmek güzel olacak.''

Mike O'Malley, Cory Monteith'in anısına yapılacak bölümde yer almak istiyor:
''Cory dizide benim üvey oğlumu canlandırıyordu. Orada olmak istiyorum.''
@Forumdash @KayıpSehir
Eger Fınn'i dizide de öldürüceklerde elbette karısının yanında olacaktır ve zaten kendisi girip çıkan oyunculardan.Haberım olsun yeter gibi acıklama yapmış

Santana dizide kalmalı zaten

Eger Fınn'i dizide de öldürüceklerde elbette karısının yanında olacaktır ve zaten kendisi girip çıkan oyunculardan.Haberım olsun yeter gibi acıklama yapmış

Santana dizide kalmalı zaten

adamon yeni dizisi başlıyor başrole yükselmiş o dizide
neyse bakalım nasıl ölecek bari brody gudubeti öldürse de brody hapse düşsün jesse geri dönsün

santana çıkmaz çıkamaz quınn gitti brittany gitti santana da giderse yapımcıyı sokakta döverler zaten twitterdan bol bo lküfür yiyor

yeni sezonda ryan amca dizinin NY ayağına yüklenecek gibi mezuniyet olana kadar

NY da julie ya da jenny adlı 20 yaşındaki bir kız katılacakmış diziye büyük ihtimal santanann partneri olacak
ryan diye bir karakter de gelecekmiş o da öğrenci şarkı söyleyip gitar falan çalışıyormuş umaraım rachel ın yeni paerrtneri değildir bu ka çabuk olmamalı
adam lambert in rolü sır gibi saklanıyor ama kurt un hocası olma ihtimali yüksek
jurgen ve jim adlı iki adam giriyor diziye 40 lı yaşlarında ikisi de
roderick adlı havalı bir karakter olacakmış.bir de ismini-cisiyetini bilmediğimiz bir hoca daha var
biri inek biri afrikalı öğrenci gelecekmiş mckinley e de
@Forumdash @KayıpSehir

Eylül ayında gerçekleşecek Emmy Ödül Töreni'nde, geçtiğimiz yıl ölen sanatçılara özel bir şey yapılacağı açıklandı. Henüz nasıl bir şey olduğu konusunda bir bilgi yok. Cory Monteith de bu sanatçılar arasında yer alacak.

Finn Hudson'ın ölümünü konu alacak bölüm aynı zamanda uyuşturucu bağımlılığına da değinecek.
Bölümün müziklerinden elde edilen tüm gelir bir yardım merkezine bağışlanacak.
Bölümden sonra 3 haftalık bir ara verilecek.
@KayıpSehir @Forumdash

Lea sette, kostüm denemesi yapıyor.
Chris, dün 5.sezon için kostüm provasındaydı.

Kevin Reilly'e göre 6.sezon, Glee'nin son sezonu olabilir.

kevin amca fox un üst düzey yöneticilerinden biri oluyor @Forumdash @KayıpSehir

Sezonun ilk bölümünün ismi 'Love, love, love'.
Kitty ve Artie 'You’ve Got To Hide Your Love Away' şarkısını söyleyecek.
ND erkekleri bir şarkı söyleyecek.
Glee ekibi 5 yeni oyuncu daha arıyor

Kurt ve Blaine "Got To Get You Into My Life" şarkısını söyleyecekler.